High-end wielen van Princeton Carbonworks gedistribueerd door 2moso

High-end wielen van Princeton Carbonworks gedistribueerd door 2moso

2moso is de officiële distributeur van de high-end fietswielen van Princeton Carbonworks. De wielen van het merk worden gekenmerkt door de herkenbare vorm, gecombineerd met het gebruik van carbonvezels. Deze vezels zorgen zowel voor stijfheid als responsiviteit, en bieden tegelijkertijd ook comfort tijdens het fietsen.

Princeton Carbonworks heeft diepgaande kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van het toepassen van carbonvezels. Door deze carbonvezels te integreren met geavanceerde fabricagetechnieken, zijn ze in staat om wielen te ontwikkelen met opmerkelijke eigenschappen. Deze wielen zijn niet alleen enorm stijf en reactief, maar bieden ook comfort, een cruciale eigenschap voor lange en veeleisende fietstochten.

Direct overtuigd

Job Pijpers, commercieel directeur bij distributeur 2moso, was direct overtuigd toen het merk aan hem gepresenteerd werd: “Princeton Carbonworks heeft zichzelf weten te vestigen als een van de belangrijkste spelers op het gebied van innovatie en technologische vooruitgang. Hun unieke benadering van wielontwerp en materialen heeft de aandacht getrokken van zowel professionele atleten als fietsliefhebbers binnen de Benelux.”

De wielen worden met de hand geproduceerd”

Verschillende fietsers

Princeton Carbonworks maakt wielen voor verschillende soorten fietsers. Van gravelfanaten tot tijdrijders en van passievolle recreanten tot professionals. De wielen voor al deze fietsers worden met de hand geproduceerd door hoogopgeleide professionals die jarenlange ervaring hebben in het werken met carbonvezels. Elk wiel wordt grondig getest om te voldoen aan de strengste normen, waardoor alleen de beste producten de werkplaats verlaten.

Online zichtbaarheid

Als distributeur probeert 2moso dezelfde toewijding en kwaliteit te bieden aan haar klanten. Premium Princeton dealers kunnen ondersteund worden door 2moso met bijvoorbeeld exclusieve displays en promotiemateriaal. Daarnaast probeert 2moso ervoor te zorgen dat Princeton Carbonworks ook online zichtbaarheid genereert door middel van reviews en het aantrekken van spraakmakende ambassadeurs.

Dit artikel is gesponsord door 2moso