Digitale Magazines

 • Tweewieler oktober 2019

  Tweewieler oktober 2019

  Multicycle veilig onder de Kross-vleugels, E-bike verkopen in de EU, het laatste MTB-nieuws, kansen in de branche en hoe Santos Jan Arts gelukkig maakt. Lees het allemaal in editie 10 van Tweewieler.

  Login om te lezen
 • Tweewieler september 2019

  Tweewieler september 2019

  De opkomst van de leasefiets, de wispelturige consument, mobiliteitsconcepten, nieuwe spelers die het goed doen. En alles over Vélovak; de fietsbeurs voor ondernemers in de branche. Lees het allemaal in editie 9 van Tweewieler

  Login om te lezen
 • Tweewieler augustus 2019

  Tweewieler augustus 2019

  In dit nummer vindt u een reportage van de Decathlon-vestiging in de Rijnhal in Arnhem. Verder handige weetjes over de nieuwe fiscale regeling per 1-1-2020 voor de Fiets van de Zaak. René van Wijngaarden vertelt over zijn brandwerende accutas. Lees over de overstap van leverancier naar winkelier en omgekeerd. In de rubriek Werkplaats komt het repareren van tubeless banden aan de orde.

  Login om te lezen
 • Tweewieler juni/juli 2019

  Tweewieler juni/juli 2019

  De dames van Hurkmans sieren de cover van deze editie. Laat u inspireren door deze vrouwvriendelijke autogarage. Patrick Brakman vertelt over businessmodellen voor de verhuur van fietsen en e-bikes. In deel 2 van de serie over middenmotoren dit keer aandacht voor Gazelle en Flyer. Verder alle feiten rondom het opvoeren van e-bikes op een rij.

  Login om te lezen
 • Tweewieler mei 2019

  Tweewieler mei 2019

  In dit nummer van Tweewieler vertelt Ron Mohren over zijn keuze voor Giant als enige merk. Verder geven dealers en fabrikanten hun visie op levertijden en beschikbaarheid. Voor Harde werkers gingen we naar het ontwerpbureau van de Cortina Common, de Fiets van het Jaar. Deel 1 in de serie over middenmotoren: alles over de afwegingen die fietsfabrikanten maken en een artikel met drie retailers die vertellen hoe zij omgaan met stress in het hoogseizoen.

  Login om te lezen
 • Tweewieler april 2019

  Tweewieler april 2019

  In het aprilnummer vertelt Maarten de Vos van Dynamo Retail Group over de experience centers. Voor de rubriek Binennkijken bij gingen we langs bij André Wolters in Klarenbeek die verhuisde naar een sfeervol oud pand. Chantal Riedeman benadrukt in een artikel het belang van training voor u en uw medewerkers. Ronald Koster geeft zijn visie over veiliger opslag van accu’s.

  Login om te lezen
 • Tweewieler maart 2019

  Tweewieler maart 2019

  In dit nummer veel aandacht voor de Tweewielerwinkel van het Jaar verkiezing: een interview met winnaar Jansen 2wielers, de drie regiowinnaars en de winnaar van de Publieksprijs. Steen Interieurbouw vertelt over de kunst van het verleiden in winkelinrichting. Verder een artikel over track & trace in de strijd tegen fietsdiefstal. In de rubriek Werkplaats aandacht voor een Birzman wielrichtblok.

  Login om te lezen
 • Tweewieler februari 2019

  Tweewieler februari 2019

  Lees in deze editie een artikel over het aantal tweewielerwinkels in Nederland. In de rubriek ‘Binnenkijken bij’ deze maand Hofstede Tweewielers, Framebouwer Herman Braun komt aan bod in de serie ‘Harde werkers’ . Lees ook de artikelen ‘Alles over de E-racer’ en ‘BTW-verhoging en de praktijk’.

  Login om te lezen
 • Tweewieler december 2018

  Tweewieler december 2018

  De top 25 bedrijven die genomineerd zijn voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2019 worden in dit nummer.voorgesteld. Verder een artikel met de trends in elektrisch voor 2019, GfK-cijfers over de verkoop van e-bikes, een interview met de heren van Stella en nieuws van de EICMA in Milaan. De winkel van Wim Landewé is te zien in onze rubriek ‘Binnenkijken bij’.

  Login om te lezen
 • Tweewieler november 2018

  Tweewieler november 2018

  In het novembernummer extra aandacht voor sportsponsoring. Met een rondvraag onder dealers en fabrikanten over het nut ervan en een artikel over de keuze van Accell voor Lapierre Menno Grootjans bericht over de laatste racefietstrends Voor ‘Binnenkijken bij’ gingen we op bezoek bij de broers Wijtman in Vlaardingen.

  Login om te lezen
 • Tweewieler oktober 2018

  Tweewieler oktober 2018

  In het oktobernummer van Tweewieler vindt u informatie over de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Victor Weng van E-Wheels Studio over zijn merken en een rondvraag over populaire modellen 2018 en trends 2019. Kees Jansma van Presto Company vertelt over opvallende winkelinrichting. Verder informatie over cargobikes en een interview met Intersens.

  Login om te lezen
 • Tweewieler september 2018

  Tweewieler september 2018

  Het thema van dit nummer is Elektrisch en Connected. Een overzicht van de nieuwste modellen voor 2019, een artikel over veilig omgaan met accu’s en cijfers over de speed pedelec. In het artikel ‘Middenmotor lust ketting rauw’ aandacht voor problemen in de werkplaats. Tweewieler bezocht Huisman in Leiden voor Binnenkijken bij, waar veel e-scooters verkocht worden.

  Login om te lezen
 • Tweewieler augustus 2018

  Tweewieler augustus 2018

  In dit nummer veel informatie over de Vélovak. Staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat vertelt over de fiets als oplossing voor mobiliteitsvraagstukken, Provinciewinnaar Fietsvoordeelshop.nl in Amersfoort en Hopmans Fietsgigant komen aan het woord en er is een winkelreportage van Rose Biketown in het Duitse Bocholt.

  Login om te lezen
 • Tweewieler juni/juli 2018

  Tweewieler juni/juli 2018

  In dit gecombineerde juni/julinummer volop productnieuws en innovaties van de internationale fietsbeurs Eurobike. Verder veel ondernemersverhalen, onder andere van twee mobiele fietsenmakers. Steven van Wijk van ScooterSMART in Almere vertelt als Provinciewinnaar Flevoland over zijn deelname aan de verkiezing. Directeur Dirk Pijl van Expert beschrijft hoe zijn bedrijf omgaat met online verkoop in combinatie met stenen winkels.

  Login om te lezen
 • Tweewieler mei 2018

  Tweewieler mei 2018

  In dit vernieuwde nummer van Tweewieler veel aandacht voor de werkplaats. Aandacht voor technische innovaties, nieuwe gereedschappen, serviceconcepten en een artikel over werkplaatsrendement. Verder een interview met Provinciewinnaar Meinsma in Wijnjewoude en Binnenkijken bij Elan Bikes Support in Boxtel. Reina van der Linde schrijft in haar column Vrouw op de winkelvloer over de zoektocht naar personeel.

  Login om te lezen
 • Tweewieler april 2018

  Tweewieler april 2018

  Sten van der Ham over de zes strategische pijlers van Accell Benelux. Verder een artikel over de training Onderscheidend Vermogen van Tweewieler Academy, een interview met Martin Jeuring, Provinciewinnaar Drenthe en het laatste nieuws over e-mobility met verkooptrends, feiten over de speed pedelec. In de rondvraag onderzoek naar de opkomst van elektrische scooters.

  Login om te lezen
 • Tweewieler maart 2018

  Tweewieler maart 2018

  In dit nummer een interview met de winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 Minne Sport. Verder een verslag van de uitreiking, alle Provinciewinnaars op een rij en een interview met Gérard Mimpen van ZEG. Veel nieuwe producten en trends in de nabeschouwing van de Bike MOTION en E-bike Xperience en een artikel over nieuwe gereedschappen en onderdelen voor de werkplaats.

  Login om te lezen
 • Tweewieler februari 2018

  Tweewieler februari 2018

  Annemarie Vos van Bike MOTION vertelt in dit nummer waarom de beurs nu in het voorjaar gehouden wordt. Verder een review van Velofollies en uitleg over het vakjury traject van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. In de rubriek Binnenkijken bij deze maand Dikkenberg Tweewielers in Herveld.

  Login om te lezen
 • Tweewieler januari 2018

  Tweewieler januari 2018

  In dit nummer een interview met Maarten de Vos van Dynamo Retail Group, thema Banden en Binnenkijken bij een fietsenwinkel met instore bakkerij.

  Login om te lezen
 • Tweewieler 2017

  Tweewieler 2017

  Als abonnee van Tweewieler heeft u toegang tot de digitale editie van het magazine.
  Bekijk hieronder de digitale edities.

  Login om te lezen
 • Tweewieler 2016

  Tweewieler 2016

  Als abonnee van Tweewieler heeft u toegang tot de digitale editie van het magazine.
  Bekijk hieronder de digitale edities.

  Login om te lezen
 • Tweewieler 2015

  Tweewieler 2015

  Als abonnee van Tweewieler heeft u toegang tot de digitale editie van het magazine.
  Bekijk hieronder de digitale edities.

  Login om te lezen