Digitale Magazines

 • Tweewieler oktober 2018

  Tweewieler oktober 2018

  In het oktobernummer van Tweewieler vindt u informatie over de verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2019. Victor Weng van E-Wheels Studio over zijn merken en een rondvraag onder vier ondernemers over populaire modellen 2018 en trends 2019. Kees Jansma van Presto Company vertelt over opvallende winkelinrichting. Verder informatie over cargobikes en een interview met Pieter Stiggelbout van Intersens. In de rubriek Werkplaats aandacht voor 2 type schroevendraaiers.

  Login om te lezen
 • Tweewieler september 2018

  Tweewieler september 2018

  Het thema van dit nummer is Elektrisch en Connected. Met een overzicht van de nieuwste modellen voor 2019, een artikel over veilig omgaan met accu’s en cijfers over de speed pedelec. In het artikel ‘Middenmotor lust ketting rauw’ aandacht voor problemen in de werkplaats. Tweewieler bezocht Huisman in Leiden voor Binnenkijken bij, waar veel e-scooters verkocht worden. In de H&L Benchmark cijfers over het tweede kwartaal 2019.

  Login om te lezen
 • Tweewieler augustus 2018

  Tweewieler augustus 2018

  In het augustusnummer van Tweewieler veel informatie over de Benelux-vakbeurs Vélovak. Staatssecretaris Van Veldhoven van Infrastructuur en Waterstaat vertelt over de fiets als oplossing voor mobiliteitsvraagstukken, Binnenkijken bij de Provinciewinnaar gaat deze maand over Fietsvoordeelshop.nl in Amersfoort en Hopmans Fietsgigant komt aan het woord in het Thema Kleding & Accessoires. Verder een winkelreportage van Rose Biketown in het Duitse Bocholt.

  Login om te lezen
 • Tweewieler juni/juli 2018

  Tweewieler juni/juli 2018

  In dit gecombineerde juni/julinummer volop productnieuws en innovaties van de internationale fietsbeurs Eurobike. Verder veel ondernemersverhalen, onder andere van twee mobiele fietsenmakers. Steven van Wijk van ScooterSMART in Almere vertelt als Provinciewinnaar Flevoland over zijn deelname aan de verkiezing. Directeur Dirk Pijl van Expert beschrijft hoe zijn bedrijf omgaat met online verkoop in combinatie met stenen winkels.

  Login om te lezen
 • Tweewieler mei 2018

  Tweewieler mei 2018

  In dit vernieuwde nummer van Tweewieler veel aandacht voor de werkplaats. Aandacht voor technische innovaties, nieuwe gereedschappen, serviceconcepten en een artikel over werkplaatsrendement. Verder een interview met Provinciewinnaar Meinsma in Wijnjewoude en Binnenkijken bij Elan Bikes Support in Boxtel. Reina van der Linde schrijft in haar column Vrouw op de winkelvloer over de zoektocht naar personeel.

  Login om te lezen
 • Tweewieler april 2018

  Tweewieler april 2018

  Sten van der Ham over de zes strategische pijlers van Accell Benelux. Verder een artikel over de training Onderscheidend Vermogen van Tweewieler Academy, een interview met Martin Jeuring, Provinciewinnaar Drenthe en het laatste nieuws over e-mobility met verkooptrends, feiten over de speed pedelec. In de rondvraag onderzoek naar de opkomst van elektrische scooters.

  Login om te lezen
 • Tweewieler maart 2018

  Tweewieler maart 2018

  In dit nummer een interview met de winnaar van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 Minne Sport. Verder een verslag van de uitreiking, alle Provinciewinnaars op een rij en een interview met Gérard Mimpen van ZEG. Veel nieuwe producten en trends in de nabeschouwing van de Bike MOTION en E-bike Xperience en een artikel over nieuwe gereedschappen en onderdelen voor de werkplaats.

  Login om te lezen
 • Tweewieler februari 2018

  Tweewieler februari 2018

  Annemarie Vos van Bike MOTION vertelt in dit nummer waarom de beurs nu in het voorjaar gehouden wordt. Verder een review van Velofollies en uitleg over het vakjury traject van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2018. In de rubriek Binnenkijken bij deze maand Dikkenberg Tweewielers in Herveld.

  Login om te lezen
 • Tweewieler januari 2018

  Tweewieler januari 2018

  In dit nummer een interview met Maarten de Vos van Dynamo Retail Group, thema Banden en Binnenkijken bij een fietsenwinkel met instore bakkerij.

  Login om te lezen
 • Tweewieler 2017

  Tweewieler 2017

  Als abonnee van Tweewieler heeft u toegang tot de digitale editie van het magazine.
  Bekijk hieronder de digitale edities.

  Login om te lezen
 • Tweewieler 2016

  Tweewieler 2016

  Als abonnee van Tweewieler heeft u toegang tot de digitale editie van het magazine.
  Bekijk hieronder de digitale edities.

  Login om te lezen
 • Tweewieler 2015

  Tweewieler 2015

  Als abonnee van Tweewieler heeft u toegang tot de digitale editie van het magazine.
  Bekijk hieronder de digitale edities.

  Login om te lezen