KOGA introduceert Colmaro Extreme voor gravelers en bikepackers

KOGA introduceert Colmaro Extreme voor gravelers en bikepackers

KOGA introduceert de Colmaro Extreme, een model speciaal voor gravelfietsers en bikepackers. Met dit nieuwe model speelt KOGA in op de bikepacking trend. Nieuw is verder de Senko aluminium baanfiets.

De Colmaro Extreme is een prima fiets om naast de weg, ook de bossen en gravelwegen te ontdekken. Het aluminium frame is afgewerkt met gladde lasnaden en een lichtgewicht carbon voorvork.


Dit vind je vast ook interessant:


Geschikt voor elk terrein

De Colmaro is voorzien van brede banden voor een goede controle in elk terrein. De Shimano offroad groepset biedt een groot bereik om ook bergachtig terrein te verkennen.
Accessoires zoals fietstassen zijn eenvoudig te bevestigen door de vele bevestigingspunten op het frame en de voorvork. De consumentenadviesprijs van de Colmaro Extreme is 2.199 euro. Het model is beschikbaar voor de KOGA-dealer vanaf april 2021.

KOGA Senko: aluminium baanfiets

Met de Olympische Spelen in zicht introduceert KOGA voor liefhebbers van de baansport de Senko. Een vernieuwde aluminium baanfiets, geïnspireerd op de KOGA Kinsei die wordt gereden door het Nederlandse baanwielrenteam.
Met de Senko maakt KOGA professionele topkwaliteit toegankelijk voor iedere baanliefhebber. Ontworpen en gebouwd in samenwerking met de experts van het baanwielrennen.

Camouflage artwork op frame Senko

Het stijve aluminium frame van de Senko is voorzien van een opvallend camouflage artwork. De aerodynamische crankset en de full carbon voorvork maken de KOGA Senko tot een betrouwbare en betaalbare baanfiets voor het leveren van sportieve prestaties. De consumentenadviesprijs van de Senko is € 1.399. Beschikbaar voor de KOGA dealer vanaf juni 2021.