Gransier Bike Parts brengt F100 van Dr Wack naar de Benelux

Gransier Bike Parts brengt F100 van Dr Wack naar de Benelux
De producten van F100 zijn ontwikkeld op basis van de hoogste standaarden.

Het succes van Dr. Wack is gebouwd op de kwaliteit van de producten en die worden ontwikkeld samen met de universiteit van Ingolstadt. Alleen producten die echt werken - en de beste bescherming bieden - komen op de markt, nu ook in de Benelux.

De producten van F100 zijn ontwikkeld op basis van de hoogste standaarden. Dr Wack heeft hierin een trackrecord dat ook in Automotive- en Motorbranche wordt gewaardeerd. De producten worden uitvoerig getest op de werking maar ook op de effecten op de materialen als bijvoorbeeld verfcoatings, aluminium en carbon, want die mogen in geen geval beschadigd raken.

Sterk kernassortiment

Veel andere merken voeren brede assortimenten in fietsonderhoud-producten. Dr Wack heeft gekozen voor een sterk kernassortiment dat regelmatig wordt aangevuld innovaties. De Dry Lube is daar een recent voorbeeld van. Het voordeel van een smaller kernassortiment is dat de range voor zowel gebruiker als retailer overzichtelijk blijft.

Bio-lijn

Sinds een aantal jaren is er ook de Bio-lijn van F100. De producten zijn volledig biologisch afbreekbaar. Echter zijn er geen concessies gedaan aan de werking van het product. Het standpunt van Dr Wack is dat producten minimaal dezelfde werking moeten hebben als de conventionele producten. Als, na uitvoerig testen, blijkt dat dit niet het geval is dan komt het product niet op de markt. Door de ontwikkeling die Dr Wack zelf uitvoert is nagenoeg de volledige lijn van de Dr Wack ook verkrijgbaar in een Bio-variant.

Sterke positie in Duitsland

In Duitsland heeft F100 reeds een sterke positie door de bewezen kwaliteit van de producten. Sinds 1975 is Dr Wack al bezig met het bouwen aan deze positie. Gebruikers weten dat ze kunnen vertrouwen op de werking en performance en daardoor wordt de positie van Dr Wack alleen maar sterker.

Distributie Benelux

Sinds dit jaar kijkt Dr Wack ook naar internationale expansie. In de Benelux is de distributie van F100 exclusief in handen van Gransier Bike Parts. Om meer bekendheid te genereren wordt er tijdens de events van Flanders Gravel een Bike Wash station geïnstalleerd waar de deelnemers kennis kunnen maken met de producten van F100.

Dit artikel is gesponsord door Gransier Bike Parts.