Genereer extra traffic via ANWB E-bikevergelijker

Genereer extra traffic via ANWB E-bikevergelijker

Meer klanten in je winkel zonder grote moeite en hoge kosten? Het klinkt je waarschijnlijk als muziek in de oren. Het mooie is dat dit nu ook heel eenvoudig kan, via de ANWB E-bikevergelijker. Een blog van Joris Smink.

"De E-bikevergelijker is hét veel geraadpleegde hulpmiddel voor consumenten die op zoek zijn naar een e-bike. Jaarlijks trekt dit platform 380.000 unieke bezoekers. Voor aangesloten retailers is het een extra, online etalage, want de vergelijker toont welke fiets waar voorradig is. Ben je aanbieder van ANWB Fiets Lease en/of ANWB Fietsverzekeringen en wil je hier ook met je voorraad aan gekoppeld worden? Treed dan in contact met ANWB. Je moet hiervoor wel werken met de kassasystemen van Wilmar of CycleSoftware.

Jaarlijks trekt dit platform 380.000 unieke bezoekers.”

Sinds kort hebben een aantal aangesloten dealers op ANWB.nl een uitgebreide shop-in-shop-pagina. ANWB gaat deze mogelijkheden in de loop van 2023 uitrollen naar alle aangesloten fietswinkels. Consumenten vinden op deze pagina niet alleen de actuele winkelvoorraad, maar ook nieuwtjes en foto’s. Je beheert de pagina zelf. Ook nieuw is het contactformulier waarmee je het contact met de consument optimaliseert. Het contactformulier registreert bovendien de hoeveelheid traffic die de ANWB-site je exact oplevert. Wedden dat je positief verrast bent?

Helmplicht?

Joris Smink, Salesmananger ANWB Tweewiel.
Joris Smink, Salesmanager Tweewiel ANWB.

Tot slot iets anders: er is veel te doen over helmplichten. Per 1 januari moeten snorfietsers een helm dragen. Ook pleiten sommige instanties voor een helmplicht onder fietsers nu het aantal verkeersslachtoffers stijgt. Veel fietsers zien het dragen van een helm nog als een belemmering. ANWB wil voorkomen dat een helmplicht zou leiden tot verminderd fietsgebruik. We zijn voor vrijwillig (!) gebruik van een fietshelm en adviseren een fietshelm aan kinderen en kwetsbare groepen. De fietshelm kan hoofdletsel beperken, maar neemt het risico op een ongeluk niet weg. Onze standpunten blijven we uitdragen."

Dit artikel is gesponsord door ANWB.

Lees meer over