Uitbreiding ANWB e-bikevergelijker biedt meer toegevoegde waarde

Uitbreiding ANWB e-bikevergelijker biedt meer toegevoegde waarde

Het goede gevoel overheerst na Velovak. We hebben met veel branchegenoten en (potentiële) klanten gesproken. De uitreiking van de Tweewielerwinkel van het Jaar op het beursplein bleek een goede zet, zo was het toegankelijk voor iedereen. Het was een eer de prijs te mogen uitreiken. Volgens goede traditie kreeg winnaar Velodroom, naast de hoofdprijs, een Hoogeveense Heerlijkheid mee naar huis van ons. Een blog van Joris Smink.

Hoewel we bekend staan om de ANWB Fietsverzekeringen, presenteerden we ons op Velovak vooral in de breedte. We vertelden over de kansen om ANWB Fietslease aan te bieden en de mogelijkheden om je actuele voorraad in de kijker te zetten via de e-bikevergelijker. Die trekt jaarlijks 380.000 unieke bezoekers. Na Cycle Software is er nu ook een koppeling met Wilmar mogelijk. Wie wil zo’n gratis etalage nou niet? Wist jij dat we voor elke dealer waar we mee samenwerken een eigen shop-in-shop- pagina hebben op ANWB.nl? Daar ziet de bezoeker alle relevante informatie over de winkel en bijvoorbeeld welke fietsen op voorraad zijn.

Contactformulier

Consumenten konden al via de contactgegevens in contact komen met de fietsenwinkel, dit kan nu ook met een contactformulier. Hiermee kunnen we mensen nog beter voorbereid doorverwijzen naar de winkel. Ook wordt exact meetbaar hoeveel traffic de e-bikevergelijker naar jouw winkel genereert. Meer dan ooit kunnen wij zo gebruikers van onze e-bikevergelijker gericht helpen bij het vinden van de juiste e-bike en kunnen we fietswinkels helpen aan meer traffic in de winkel.

Dealerportal

Een andere mooie stap is de doorontwikkeling van onze dealerportal. We hebben nu al een portal voor de aanvraag van ANWB Fietslease en die bouwen we verder uit. Zo wordt het mogelijk om hier je shop-in-shop-pagina op onze e-bikevergelijker zelf in te richten en te beheren, en kun je inrichten met welke ANWB-proposities je wilt werken. De ANWB-dealerportal wordt zo dé ultieme plek waar dealers en ANWB nog meer uit de samenwerking kunnen halen. Werk jij al met ons samen?

Joris Smink, Salesmanager Tweewiel ANWB.
Joris Smink, Salesmanager Tweewiel ANWB.

Dit artikel is gesponsord door ANWB.