Hercules E-bikes presenteert nieuwe slogan

Hercules E-bikes presenteert nieuwe slogan
Op deze grote stand van bijna 400 m2 konden de Hercules E-bikes van de collectie 2023 ruim uitgestald worden.

De Eurobike in Frankfurt was een drukbezochte beurs met ruim 60.000 bezoekers. Hercules GmbH presenteerde daar de 2023-collectie e-bikes op een nieuwe, ruime stand waarbij ook een nieuwe reclameslogan werd gepresenteerd.

De marketingafdeling van Hercules heeft veel energie gestoken in een nieuwe beursstand die voor het eerst tijdens Eurobike in Frankfurt werd gepresenteerd. Op deze flinke stand van bijna 400 m2 konden de Hercules E-bikes van de collectie 2023 ruim uitgestald worden. De stand bood ruime paden zodat de bezoekers de nieuwe modellen goed konden bekijken. Verder was de stand aan drie kanten open voor bezoekers waardoor ze zeer toegankelijk was.

Dein Fahrrad. Deine Freiheit”

Hercules E-bikes presenteert Wanderer

Tevens werden ook de Wanderer E-bikes voor 2023 gepresenteerd in een eigen deel van de stand als shop-in-shop. Ondanks de grote stand koos Hercules ervoor om niet alle modellen en kleurvarianten op de beursvloer te plaatsen. Dit opdat een optimale presentatie mogelijk was.

Nieuwe sfeerbeelden en een nieuwe reclameslogan werden ook in Frankfurt voor het eerst aan bezoekers getoond. De nieuwe reclameslogan 'Dein Fahrrad. Deine Freiheit' staat ook op de nieuwe polo’s die door de Hercules-standbemanning gedragen werd tijdens de consumentendagen. Deze nieuwe slogan zal verder in alle reclame-uitingen gebruikt worden.

Het logo met de nieuwe slogan.
Het logo met de nieuwe slogan.

Testbaan

Op de testbaan naast Hal 12 waarin de stand van Hercules zich bevond, stond de Hercules-aanhanger met een aantal testfietsen waar bezoekers hun keuze konden maken om met een Hercules of Wanderer  E-bike een uitgebreide testronde te maken.                 

De nieuwe Urbanico-serie kon op positieve reacties rekenen vanwege de frisse kleurstelling.
De nieuwe Urbanico-serie kon op positieve reacties rekenen vanwege de frisse kleurstelling.

Veel Hercules-dealers uit Nederland en België hebben de Hercules stand bezocht en e-bikes getest. Nieuwe modellen zoals de Urbanico-serie met Bafang-achterwielmotor konden op positieve reacties rekenen vanwege de frisse kleurstelling en interessante prijsstelling. Maar ook de nieuwe modellen Hercules met Bosch-, Brose-, Shimano- en Panasonic-ondersteuning  konden op veel attentie rekenen zowel op de beursvloer als op de testbaan.

Dit artikel is gesponsord door Hercules Bikes.