SQlab ondersteunt dealer met nieuwe Profiler App

SQlab ondersteunt dealer met nieuwe Profiler App

SQlab introduceert de Profiler App; een app die de dealer ondersteunt bij het professioneel en verkoopbevorderend voeren van het gesprek. De SQlab Profiler is volgens de zadelfabrikant een efficiënte en omzetgenererend digitale verkoopgids, bruikbaar voor elk kennisniveau.

De app maakt gebruik van nieuwe, digitale technieken gebaseerd op bestaande SQlab meetconcepten. De app stelt de dealer in staat om de klant via de camera te meten, om zo de juiste producten aan te bevelen op basis van de vergaarde informatie.

Klanten beter helpen

De Profiler App bevat verschillende functies die een dealer zou kunnen gebruiken bij het helpen van een klant. Zo is de app onder andere in staat om de lichaamsmaten te bepalen (schouderbreedte, paslengte, etc), kan er een zitbeenmeting mee worden uitgevoerd (drukmeting en herkenning zitbeenverplaatsing) en worden bepaald wat de greepbreedte is.

Via de app kunnen de lichaamsmaten bepaald worden
Via de app kunnen de lichaamsmaten bepaald worden

Wanneer de metingen zijn uitgevoerd, geeft de app de geschiktheid voor elk individueel product in relatie tot de klant weer. Daarnaast wordt er een lijst gegenereerd met aanbevolen producten. Op die manier kunnen er aanbevelingen worden gedaan worden van fietsen, accessoires en kleding.

Er kan een zitbeen meting uitgevoerd worden
Er kan een zitbeen meting uitgevoerd worden

Lees meer over