Veel nieuws te zien op stand SKS op Eurobike

Veel nieuws te zien op stand SKS op Eurobike

SKS presenteert veel nieuwe producten voor 2023 op de Eurobike. Zo komt het merk met de Rennkrompressor NXT, een vervolg op de uit de zestiger jaren afstammende vloerpomp. Daarnaast wordt een nieuw bagagedrager-systeem geïntroduceerd.

Na zes decennia komt SKS met een vernieuwing van de Renncompressor. De opvolger, de Renncompressor NXT, behoudt het oorspronkelijke DNA maar wordt op diverse punten verder verbeterd. Deze volgende generatie behoudt volgens SKS de kernwaarden van het origineel: authentiek, solide en betrouwbaar.

Grotere manometer

De vernieuwde Renncompressor NXT beschikt over meer volume dan zijn voorganger: de drukcilinder in de hogere stalen buis geeft extra airpower. De massieve metalen buis kan druk tot 16 bar aan. Daarnaast heeft de pomp een grotere manometer, waardoor het makkelijker is om bandenspanning af te lezen. Deze manometer is ook in een digitale versie beschikbaar. De vernieuwde pomp beschikt verder over meer stabiliteit tijdens het pompen doordat de slip vaste aluminium op de voet is bekleed met rubber. Ook bevat de pomp betere grip door de bredere handgreep.

Aluminium bagagedrager

Naast de vernieuwde pomp voegt SKS met de Infinity Universal ook voor het eerst een aluminium bagagedrager toe aan haar assortiment. De bagagedrager bevat een verstelmechanisme, waardoor het aan elke fietsgeometrie kan worden aangepast. Het quick release-systeem met nylon banden zorgt voor een gemakkelijke montage op de staande achtervorken. Onder de bagagedrager is ook nog ruimte om een spatbord te bevestigen en een achterlamp te monteren.

MIK adapterplaat

De bagagedrager heeft een MIK adapterplaat waardoor fietstassen met een kliksysteem eenvoudig aan het bagagerek kunnen worden geklikt waardoor er tot 12 kg aan bagage vervoerd kan worden.