Nieuwe SKS-producten op Velofollies

Nieuwe SKS-producten op Velofollies

Op de beurs Velofollies die van vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari aanstaande in Kortrijk wordt gehouden, presenteert SKS Germany tal van nieuwe producten. Hieronder vind je een greep uit dit assortiment noviteiten, zoals een vernieuwde vloerpomp, een nieuwe bagagedrager en een slimme mobielhouder.

SKS komt na 56 jaar met een vernieuwing van de Rennkompressor. De opvolger, de Rennkompressor NXT, bevat veel uiterlijke kenmerken van het origineel, maar dan met de nieuwste technieken. Hij pompt tot 16 bar, heeft de typerende uitklapvoetjes, een beukenhouten handgreep en de stalen uitvoering. Verder is hij leverbaar met een digitale manometer. De adviesprijs van de pomp is 99,99 euro.

De vernieuwde Rennkompressor NXT.
De vernieuwde Rennkompressor NXT.

Gebruiksvriendelijke bagagedrager

De Infinity Universal is een bagagedrager die er makkelijk opgezet en afgehaald kan worden. Hierdoor is deze bagagedrager voornamelijk een goede oplossing voor sportieve fietsen, die tijdelijk het gemak van een bagagedrager wensen. De aluminium drager weegt slechts een kilo en kan 12 kilo dragen, beschikt over een verstelmechanisme, snelspansysteem en een MIK-kliksysteem voor tasbevestiging. 

De ‘Infinity Universal’ bagagedrager.
De ‘Infinity Universal’ bagagedrager.

Aan de bagagedrager kunnen verschillende accessoires bevestigd worden. Denk hierbij aan het Infinity Universal Mudguard spatbord en de Infinity Universal Rear Light. Dit krachtige achterlicht is ontwikkeld door Spanninga en is er zonder gereedschap op te zetten en af te halen. Verder zit ook de Infinity Topbag waterdichte toptas in een handomdraai op de bagagedrager. De tas bevat een handige schouderriem en bagagenet, en heeft een inhoud van 7 liter.

Mobiel opladen

COMPIT is de bestverkopende SKS-smartphonehouder. Het is de enige smartphone stuurhouder met de mogelijkheid van een geïntegreerde powerbank van 10.000 mAh, die draadloos laadt en een snellaadfunctie heeft. Op de stuurhouder kan het mobieltje met powerbank zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst, met een verstelbare invalshoek om het scherm altijd leesbaar te houden. De adviesprijs van de COMPIT inclusief powerbank is 79,99 euro. 

De COMPIT smartphonehouder inclusief een geïntegreerde powerbank van 10.000 mAh.
De COMPIT smartphonehouder inclusief een geïntegreerde powerbank van 10.000 mAh.

Aan de COMPIT-stuurhouder kan ook de COM/PAD worden bevestigd. Dit is een compact inductiesnellaadstation. Aan de bovenkant van de COM/PAD draai je op dezelfde manier je telefoon erop, in een COMPIT hoesje. De voeding waarmee de telefoon op te laden is komt van de e-bike accu. De adviesprijs voor deze tool is 44,99 euro.