Shimano introduceert nieuwe kledingcollectie voor dames

Shimano introduceert nieuwe kledingcollectie voor dames

Shimano's nieuwe Explorer-collectie omvat de Sagami-, Saiko-, Hida- en Sayama-lijnen die specifiek zijn ontworpen voor vrouwen. Kenmerkend zijn de balans tussen stijl, veelzijdigheid en duurzaamheid voor een betaalbare prijs.

De Sagami- en Saiko-shirts uit de MTB-collectie zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en designs. De collectie wil zowel stijlvol als sportief zijn en is gemaakt om de MTB-ster zich vanaf het begin comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen. De stoffen, details en technologieën zijn volgens Shimano geschikt voor een groot aantal trail- en weersomstandigheden en bieden volgens de Japanse producent maximale effectiviteit met minimale poespas. Hoogwaardige stoffen, duurzame waterafstotende behandelingen (DWR) en stevige constructies zijn belangrijke onderdelen van de Shimano Explorer Collectie.


Meer artikelen over KLEDING in de tweewielerwinkel


Voor dames op de wegracefiets komt Shimano met Sumire en Mizuki. Volgens Shimano is het instapniveau van deze vrouwspecifieke lijnen in deze Road Performance-collectie een stukje hoger dan basic.

Ademende en sneldrogende stoffen met reflectie

De stoffen zijn ademend en sneldrogend, bieden overdag UV-bescherming en reflecteren in het donker voor goede zichtbaarheid. Naast functionaliteit staat de pasvorm op de voorgrond. Mizuki fietsshirts en fietsbroeken zijn anatomisch gesneden naar de vrouwelijke pasvorm, met kenmerken als brede grippers en armopeningen.

Kledinglijn speciaal voor ambitieuze rijdsters

Een nauwsluitende pasvorm, betere aerodynamica en een combinatie van technische stoffen geven de collectie volgens Shimano een race-gevoel. Met de Women's Performance 5-zeem biedt de Sumire-broek ademend rijcomfort en schokabsorptie in een optie met of zonder bretels. De fietsbroek zonder bretels is verkrijgbaar in vier kleuren die bij het shirt uit dezelfde collectie passen.

Lees meer over