New Looxs ziet groeiende vraag naar tassen voor woon-werkverkeer

New Looxs ziet groeiende vraag naar tassen voor woon-werkverkeer

Praktisch, eigentijds én veilig. Zo zou je de nieuwe collectie fietstassen van New Looxs het beste kunnen omschrijven. De nieuwe collectie voor 2021 bestaat uit nieuwe modellen, verbeterde ontwerpen en vertrouwde tassen in een nieuw jasje. Hiermee breidt het bedrijf het assortiment uit met maar liefst 47 producten.

Een trend die in de nieuwe collectie terugkomt, is het multifunctionele gebruik van een tas als zowel fietstas en werktas. “66 procent van de Nederlanders pakt wel eens de fiets naar het werk. We krijgen dan ook steeds meer vraag naar tassen voor woon-werkverkeer. Daar hebben wij naar geluisterd. Meerdere tassen uit onze nieuwe collectie hebben een laptopvak, veel opbergvakjes en een regenhoes. Je klikt deze tassen eenvoudig op de fiets en gebruikt ze vervolgens als schoudertas of rugzak. Daarbij zijn ze ook geschikt voor elektrische fietsen”, vertelt Laura Burgers.

Trendy laptoptas voor vrouwen

Eén van die nieuwe modellen voor woon-werkverkeer is de Nomi Tendo.

Eén van die nieuwe modellen die perfect is voor woon-werkverkeer is de Nomi Tendo. Deze moderne fietstas biedt met haar 21 liter veel ruimte, heeft veel opbergvakken en een speciaal gewatteerd vak voor een 15” laptop. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester, en samen met de reflecterende regenhoes is de tas 100% waterdicht. De fietstas wordt eenvoudig aan een bagagedrager bevestigd met de New Looxs haken. In een handomdraai wordt hij omgetoverd tot schoudertas, door de haken met het ritsvak af te dekken.

De Tendo behoort samen met de bekende modellen Fiori Double, Joli Double en Lilly tot de Nomi-familie. Deze tassen zijn allemaal verkrijgbaar in Nomi zwart, Nomi groen en Nomi rood.

Stoer en sterk: Odense Backpack

Odense Backpack: aantrekkelijk met praktische eigenschappen.

Nog zo’n echte woon-werkverkeertas uit de nieuwe collectie van New Looxs is de Odense Backpack. Een aantrekkelijk design met praktische eigenschappen. De extra vakjes en het gepolsterde 16” laptopvak dat vanaf de buitenkant te openen is, maakt hem zeer gebruiksvriendelijk. De rugzak is voorzien van een hoes over de schouderbanden. Hierdoor blijft de tas schoon en komen de schouderbanden niet tussen de spaken. Een flinke regenbui? Geen probleem dankzij de regenhoes.

Deze backpack is onderdeel van de nieuwe Odense-serie. Naast de rugzak bestaat deze serie uit een enkele en dubbele fietstas. Alle Odense tassen zijn gemaakt van waterdicht 500D polyester met een TPU-coating. Dit materiaal is sterk en slijtvast, en daarmee ideaal voor het vervoeren van zware spullen. Beschikbaar in basic zwart en groen: dé trendkleur van 2021.

Recreatief fietsen blijft populair

Burgers: "Nederlanders stappen niet alleen op de fiets voor werk, maar fietsen ook graag in hun vrije tijd. Dan is het wel zo handig als er onderweg een aantal spullen mee kunnen. De tassen uit de New Looxs Sports-serie zijn hiervoor favoriet. In de nieuwe collectie hebben deze fietstassen een kleine upgrade gekregen. Want wat al goed is, hoef je niet veranderen." De blauwe details op de tassen zijn nu grijs. Zo passen ze mooi bij iedere fiets. Daarnaast zijn de Sports Double en Trunkbag er nu ook in een uitvoering met een Racktime of MIK-systeem.

Instructievideo’s van fietstassen en systemen

Naast de nieuwe collectie, is het bedrijf bezig met het visueler maken van haar assortiment. In de video’s op hun YouTube-kanaal demonstreren zij een aantal fietstassen en laten zij zien hoe de verschillende bevestigingssystemen werken. Benieuwd hoe de fietstassen er van binnen én buiten uit zien? Neem nu een kijkje op het New Looxs YouTube-kanaal.

Collectie bij de groothandel

Behalve bovengenoemde series, heeft New Looxs nog veel meer producten in haar assortiment. Zo lanceren zij de nieuwe Selo-lijn: bestaande modellen met een nieuwe, subtiele bronzen of zwarte schelpenprint. En zijn de waterdichte tassen uit de Varo-serie uitgebreid met een dubbele tas met Racktime en MIK-systeem. Alle Varo-tassen zijn naast een zwarte uitvoering, nu ook in chique grijs beschikbaar. De collectie is vanaf nu te bestellen bij de groothandel.

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.