New Looxs komt met nieuwe Clipper fietsmand

New Looxs komt met nieuwe Clipper fietsmand

New Looxs brengt met de Clipper een nieuwe fietsmand op de markt. De mand, die met één hand bediend kan worden, wordt in Nederland geproduceerd en is gemaakt van gerecycled kunststof. Bij de mand zijn de 'Pet Package' en de 'Shopping Package' te bestellen, waarmee je huisdier of boodschappen mee kan nemen op de fiets.

Met de New Looxs Clipper Pet Package tover je de fietsmand om tot een hondenmand. De Pet Package bestaat uit een korf, kussen en riem, zodat je je huisdier veilig en comfortabel kunt vervoeren. De riem is te bevestigen aan de meegeleverde bevestigingsogen en is voorzien van een 360 graden draaiende bevestigingsclip, zodat de hond nooit verstrikt raakt.

Efficiënt en duurzaam boodschappen doen

Met de New Looxs Clipper Shopping Package maak je een boodschappenmand van de Clipper fietsmand. De boodschappen worden rechtstreeks in de Clipper gedaan en eenmaal bij de fiets is de mand er met één handbeweging op te klikken. De Shopping Package bestaat uit een bodemplaat en een waterdichte hoes om de boodschappen af te dekken.

Gemakkelijk te bevestigen

De Clipper fietsmand past op vrijwel alle bagagedragers, omdat deze met verschillende bevestigingsadapters leverbaar is. De mand is verkrijgbaar met MIK, Racktime SNAPIT of Racktime SNAPIT 2.0. De mand is echter ook te monteren met een AVS of MonkeyLoad adapter.  

Door het bijgeleverde click & go-systeem klikt de mand eenvoudig en snel op en van de fiets. De bevestigingsadapter monteer je eenvoudig zelf op de gewenste positie met de bijgeleverde schroeven. De diverse montagepunten in de bodem bieden vele instelmogelijkheden. De mand is zowel in de lengte als in de breedte te bevestigen. 

Dit artikel is gesponsord door New Looxs