Populariteit van fietstas met systeem stijgt razendsnel bij New Looxs

Populariteit van fietstas met systeem stijgt razendsnel bij New Looxs
New Looxs verruimt haar assortiment met systeemtassen, waaronder de Odense Double.

De laatste jaren is er een toename te zien in fietsen met systeemdragers. Dit geeft de consument de mogelijkheid om een dubbele fietstas met adapter te gebruiken. Hiermee wordt de fietstas met een klik bevestigd en in slechts één handbeweging afgenomen. New Looxs speelt met haar nieuwe collectie in op deze trend en breidt enkele hardlopers uit met systeemtassen voor Racktime en MIK-bagagedragers.

“De fietsmarkt verandert snel en de consument heeft steeds meer wensen. Daar spelen wij met iedere nieuwe collectie weer op in”, zegt Laura Burgers van New Looxs. “De trend van woon- werkverkeertassen zet door. Maar we zien ook een stijging in de vraag naar fietstassen voor systeemdragers. En dat is niet voor niets: een fietstas met een adapter voor Racktime of MIK is flexibel en makkelijk. De fietstas zit snel op de fiets, maar wordt net zo snel weer afgenomen. Dit is heel handig als je verschillende fietstassen gebruikt, je de tas niet onbeheerd achter wilt laten of de tas met slechte weersomstandigheden niet buiten wilt laten staan.”

Divers, functioneel en modern

De nieuwe collectie van New Looxs kenmerkt zich door moderne, maar vooral ook functionele fietstassen. Bekende modellen komen terug in nieuwe prints en trendkleuren of met Racktime Snap-it of MIK-adapter.
“Het assortiment krijgt een upgrade wat voor meer diversiteit in zowel de manier van bevestigen als de uitstraling van de tas zorgt. Hierdoor zit er voor bijna iedereen wel een fietstas tussen die aan de wensen voldoet. En waarmee je ook nog eens stijlvol voor de dag komt”, aldus Laura Burgers.

Tassen uitgebreid met Racktime of MIK-systeem

Het gebruik van een fietstas met Racktime Snap-it of MIK-adapter heeft meerdere voordelen. Zo zit de fietstas stabiel op de bagagedrager, wat zorgt voor meer veiligheid. Het wisselen van de fietstas gaat eenvoudig en snel. En dankzij een slotje wordt de kans op diefstal geminimaliseerd.
New Looxs verruimt haar assortiment met verschillende dubbele tassen met systeem, zoals de stoere Odense Double, ruime Mondi Joy Double (mét nieuwe print) en favoriet Vigo double (in een nieuwe kleur).

Nieuwe, stijlvolle look

“Als we het hebben over fietstassen, staat praktisch in gebruik op nummer één", vertelt Laura Burgers. "Maar natuurlijk wil het oog ook wat. Met de twee nieuwe series ‘Forest’ en ‘Ivy’ brengt New Looxs kleur in de winkelschappen met fietstassen. Van opvallende kleuren tot subtiele aardetinten. Deze series bestaan uit bekende populaire modellen, waaronder de moderne laptoptas Tendo.”

De nieuwe collectie van New Looxs is vanaf het najaar 2021 leverbaar.

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.