VIDEO: Verder groeien met de OOMT-opleidingsvoucher

VIDEO: Verder groeien met de OOMT-opleidingsvoucher

Crisis of geen crisis, in onze branche blijft leren en ontwikkelen belangrijk. Vanwege de coronamaatregelen waren opleiders genoodzaakt klassikale trainingen uit te stellen. OOMT biedt hulp door middel van het opleidingsvoucher. Iedereen die werkzaam is in de branche kan deze inzetten voor online trainingen. Zo kan je blijven groeien, ook in coronatijd!

De opleidingsvoucher maakt onderdeel uit van het pakket tijdelijke regelingen dat OOMT samen met Bovag en vakbonden heeft ontwikkeld om ondernemers en werkenden in branche te ondersteunen tijdens de coronacrisis.

In onderstaande video legt OOMT-directeur Betsie Brink uit wat de opleidingsvoucher precies is en waarom voor deze maatregel gekozen is. Daarnaast vertelt ze wie in aanmerking komt voor de voucher en hoe ook jij deze kan verzilveren.

De opleidingsvoucher maakt onderdeel uit van een totaalpakket aan tijdelijke OOMT-regelingen. Ook in crisistijd staat OOMT voor je klaar.

Tweewieler houdt je op de hoogte van de regelingen. Dat doen we op tweewieler.nl, in een serie video's en met webinars waarin we dieper ingaan op het effect van corona op de werkplaats.


Deze video's vind je vast ook interessant: