Tweewieler bestaat 100 jaar!

Tweewieler bestaat 100 jaar!

Tweewieler bestaat in 2020 100 jaar! En dat gaan we samen met jou en iedereen in de branche vieren. Met mooie verhalen uit het verleden, doorkijkjes naar de toekomst, een jubileumeditie van de Tweewielerwinkel van het Jaar-verkiezing en tal van leuke acties met verrassende prijzen.

Tweewieler bestaat 100 jaar!

Om de 100-jarige festiviteiten kracht bij te zetten, voeren we heel 2020 een speciaal jubileumlogo. Kleurrijk en van deze tijd. Je vindt hem hierboven, we voeren hem het hele jaar op onze website, nieuwsbrieven, sociale media en in ons magazine.

Terug in de tijd met Tweewieler

Inhoudelijk pakken we natuurlijk ook flink uit. Zo lichten we gedurende het jaar regelmatig een decennium uit. Tweewielerspecialisten, fabrikanten, grossiers en andere spelers in de markt nemen ons mee terug in de tijd. Wat waren de fietsen van toen, de winkelinterieurs, hoe werkten we toen, welke ontwikkelingen waren ‘hot’?

Wat brengt de toekomst onze mooie sector?

Terugkijken is leuk en roept een glimlach op, maar zeker zo belangrijk voor de toekomst van onze mooie sector is dat we vooruit kijken. Wat brengt de toekomst? Hoe ontwikkelt de fiets zich als onderdeel van de nieuwe mobiliteit, welke technische ontwikkelingen kunnen we verwachten en wat wordt de rol van de detailhandel in de komende decennia?

Verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar tijdens Vélovak

Ook in 2020: de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar. Dit jaar in september tijdens Vélovak in Gorinchem. Komend voorjaar start de inschrijving.
Naast het feestje in september tijdens Vélovak is het ook op andere momenten in 2020 regelmatig bal bij Tweewieler. Houd onze website, nieuwsbrieven en sociale media in de gaten voor de vele acties die we dit jaar regelmatig houden.

Tweewieler 100 jaar. Een feest dat we in 2020 graag samen met jou vieren!