AXA’s nieuwe collectie kabel- en kettingsloten nóg strakker

AXA presenteert een compleet nieuwe lijn kabel- en kettingsloten: Absolute en Resolute. Deze komen in de plaats van de succesvolle Cherto- en Newton-collectie.
Delen:

De nieuwe producten zijn qua design nog strakker dan hun voorgangers. Bovenal zorgt het herontwerp voor een betere beveiliging van de fiets en is er meer comfort: het op slot zetten en van het slot halen gaat namelijk eenvoudig. De sloten kunnen tegen een stootje en zijn bij weer en wind te gebruiken.
De Resolute-lijn bestaat uit negen kabelsloten met een sleuteluitvoering en vier met een codesluiting. De Absolute-collectie telt zeven kettingsloten.

Met dit assortiment kunnen we alle doelgroepen perfect bedienen

“We bieden een complete range, van een kabelslot van 6 millimeter voor kinderfietsen tot aan een uitstekend kettingslot van 9 millimeter dat twee sterren van het ART-keurmerk heeft. Alle kettingsloten zijn er in twee lengtes. En de kabelsloten van 6 en 8 millimeter zijn er speciaal voor jongeren in vier kleurvariaties: army green, ice blue, petrol blueen royal purple. Met dit brede assortiment zijn we er zeker van dat we alle doelgroepen perfect kunnen bedienen”, zegt marketingmanager Daniëlle Wolfs van AXA.

Eén familie

Bij de Absolute en Resolute is vooral werk gemaakt van het design. Alle koppen van de sloten zijn gelijk. Daarmee zorgt het nieuwe assortiment voor een strakke presentatie in de tweewielerwinkels.
“Als je naar de producten aan de slotenwand kijkt, voel je dat ze tot dezelfde familie horen. Er zit een duidelijke opbouw in de productrange. De wand straalt zodoende rust uit, wat de keuzestress vermindert”, aldus Wolfs.

“We hebben een speciale stang met stevige haken ontwikkeld voor gebruik in de slatwall en tego winkelstelling. Hieraan kunnen bij de introductie de kettingsloten gehangen worden, zonder dat ze gaan ‘doorhangen’. De stangen hebben een opvallende oranje kleur.”

Gezonde marge

De afgelopen maanden zijn de Absolute en Resolute gepresenteerd en zeer positief ontvangen op evenementen als Eurobike en Thuis Bij Kruitbosch. De kabelsloten zijn vanaf nu leverbaar, de kettingsloten volgen in het voorjaar. AXA belevert de vakhandel met bekende groothandels als tussenschakel en biedt daarbij uitgebreide productbeschrijvingen, zodat de vakhandel consumenten voldoende kan informeren en adviseren.

Wolfs: “Met de lancering van een compleet nieuw en breed assortiment, zijn tweewielerspecialisten in staat een hogere omzet te realiseren. Daarbij zijn de marges van de Absolute en Resolute gezond.” Bekijk de AXA Absolute en Resolute serie op: www.axabikesecurity.com.

Dit artikel is gesponsord door AXA.

Dit vind je misschien ook interessant