Voorbereid en veilig onderweg met PLUS fietslamp

Het korter worden van de dagen is merkbaar ingezet. Toch overvalt het ons soms, de komst van de herfst wanneer het weer omslaat, of het ineens eerder donker is dan verwacht. Met de wisseling van de seizoenen wisselen ook de dingen die de klant nodig heeft om prettig op weg te zijn. Met het juiste materiaal gaan ze namelijk wél goed voorbereid op pad.
Delen:

De recent geïntroduceerde Knog PLUS is zo’n handigheid voor onderweg; een lichtgewicht fietslamp, 100 procent waterproof. Met maar 12 gram per lampje neem je het gemakkelijk mee. Of het nu donker wordt of niet.

Oplaadbaar via USB

De Knog PLUS is inderdaad klein, maar sterk in zijn eenvoud. Ook is de kracht van deze lichtgewicht fietslamp niet te onderschatten, met 40 lumen in de voorlamp en 20 in het achterlicht. De lamp gaat circa 40 uren mee en is daarna weer opnieuw te gebruiken door ze op te laden via USB. Met een slimme bevestigingsclip is de lamp tevens aan van alles te bevestigen: aan stuur, zadel, helm, tas en meer. Niet voor niets kreeg deze multi-inzetbare fietslamp dit jaar de Eurobike award voor meest vernieuwende accessoire.

Lampje aan schoen of sok

Een grote meerwaarde in zichtbaarheid is te creëren door de lamp te bevestigen aan schoen of sok. Omdat deze lamp meebeweegt tijdens het fietsen, zien andere weggebruikers eerder dat een fietser zich in het verkeer begeeft. Ook zijn er 5 lichtstanden om uit te kiezen. Met verschillende flitsstanden die gunstig zijn voor de batterijduur, en een steady stand met een consistente lichtbundel.

Minimaal design én gewicht, maar met maximale functionaliteit en zichtbaarheid. Knog fietslampen en andere accessoires zijn in de Benelux verkrijgbaar via Cosmic Sports.

Dit artikel is gesponsord door Cosmic Sports.