artikel

Drie handige werkplaatsinstrumenten van Feedback Sports

Winkel 3633

Als je dagelijks professioneel aan fietsen sleutelt, moet je volledig op je werkstandaard kunnen vertrouwen. Feedback Sports weet wat je nodig hebt en biedt naast gebruiksvriendelijke werkstandaards ook hoogstaande tools en presentatiemateriaal. Dat maakt jouw leven net weer wat makkelijker.

Drie handige werkplaatsinstrumenten van Feedback Sports

Een goede werkstandaard in de werkplaats is van cruciaal belang. Met de Feedback Sports Sprint werkstandaard maak je de fiets van je klant eenvoudig klaar voor de volgende fietsrit. Wanneer je het voorwiel hebt losgemaakt, plaats je de fiets in een handomdraai op de standaard. Op die manier kan je overal makkelijk bij.

Bovendien heeft de Feedback Sports Sprint standaard een stabiele driepoot als basis. Verder is het mogelijk om de Feedback Sports Sprint 360 graden te roteren en de hoogte naar wens in te stellen. Een gebruiksvriendelijkere montagestandaard ga je niet vinden.

Flexibel en multifunctioneel

Wie regelmatig moet wisselen tussen fietsen met of zonder schijfremmen, zal helemaal goed uit de voeten kunnen met de Feedback Sports Sprint. De bevestigingsbeugel is immers compatibel met bijna alle voorvorken en achterassen. Bovendien is hij snel en makkelijk inklapbaar. Hetzelfde gebruiksgemak vind je ook terug bij de Pro-Elite werkstandaard.

Professionele wielerploegen

Ook professionele wielerploegen als Trek-Segafredo, Quick-Step, Lotto-Soudal en Corendon-Circus vertrouwen op Feedback Sports.

Bekijk de video met Kurt Roose van Quick-Step:

Tools

Tot zover de werkstandaard, want wie aan de fiets sleutelt, heeft natuurlijk ook het juiste gereedschap nodig. Feedback Sports levert tools in allerlei soorten en maten. Van L-sleutels tot T-sleutels en tangen voor cassettes of kabels. Wil je de belangrijkste tools voor het grijpen hebben, overweeg dan zeker de Team Edition Tool Kit. In deze handige tas zitten alle belangrijke tools die je nodig hebt handig en compact verzameld.

Onlangs heeft Feedback Sports eveneens een nieuwe tool gelanceerd, de Range Torque Ratchet Combo. Deze handige momentsleutel combineert de precisie van de Flex-Bar Torque met de 2-way ratchet. Dankzij dit innovatieve en compacte product kan je eenvoudig en nauwkeurig onderdelen monteren.

Finishing touch

Wanneer de fiets dan helemaal klaar is, wil je natuurlijk wel het eindproduct op de juiste manier presenteren in de winkel. Dat kan op verschillende manier. Met de inklapbare Feedback Sports Rakk zet je eenvoudig een fiets met het achterwiel in de beugel.

Bovendien kun je als dealer profiteren van de exclusieve Rakk bulk aanbieding. Hierbij zitten de Rakk’s per vijf verpakt en de korting stijgt naarmate de orderkwantiteit stijgt. De korting kan uiteindelijk oplopen tot zo’n 25%!

Meerdere fietsen tegelijk presenteren in een beperkte ruimte? Ook dat is geen probleem met het A-frame, waaraan je moeiteloos zo’n 8 fietsen kunt hangen. Mocht er op de vloer te weinig ruimte beschikbaar zijn, dan zijn producten als de Velo Wall Rack, Velo Wall Rack 2D, Velo Wall Post en de Velo Hinge een uitstekende oplossing. Zo biedt Feedback Sports voor elke winkel – groot of klein – een oplossing op maat.

Om het helemaal af te maken, kun je als dealer nu ook een exclusieve Feedback Sports wand laten installeren. Op die manier heb je de belangrijkste Feedback Sports tools handig en overzichtelijk verzameld. Zo kan je dus ook je klant in de winkel warm maken voor de gebruiksvriendelijke producten van Feedback Sports.

Wil je de Feedback Sports producten met extra korting voor eigen gebruik in de werkplaats kopen? Of ben je benieuwd naar de Rakk Bulk aanbieding? Informeer vrijblijvend via feedback@i-c-c.nl.

Dit artikel is gesponsord door Feedback Sports.

 

 

Foto's

Reageer op dit artikel