artikel

Groene presentatie voor assortiment Hercules 2020

Elektrische fietsen 495

Het Duitse merk Hercules presenteert haar nieuwe collectie e-bikes en fietsen voor de dealers in een groene omgeving. Een omgeving die goed past bij het duurzame karakter van de Hercules-producten.

Groene presentatie voor assortiment Hercules 2020

De presentatie van Hercules is ook dit jaar weer op Jardin d´hiverre in het Bomencentrum in Baarn. Dit is een vrijwel nieuwe locatie gebouwd als een orangerie middenin een boomkwekerij. Een ideale omgeving om e-bikes uit te proberen in een boomrijke omgeving of de nieuwe collectie te zien met natuurlijk licht dankzij het vele glas in de Jardin d´hiverre.

Derde keer

Het gebouw staat er sinds drie jaar en Hercules komt er nu voor de derde keer. Dit jaar op 15 en 16 september. De Hercules-dealers uit Nederland en België weten deze locatie vanwege de sfeer te waarderen en komen er graag naar toe.

Dit artikel is gesponsord door Hercules.

Reageer op dit artikel