BOVAG ontwikkelt tool voor kostprijsberekening

BOVAG ontwikkelt tool voor kostprijsberekening

Samen met KPMG heeft BOVAG de Kostprijsberekeningstool ontwikkeld, die een helder inzicht in de kostprijs biedt en een gedegen basis voor financiële sturing en strategische beslissingen biedt. De tool is gratis te gebruiken door BOVAG-leden.

Er zijn twee verschillende versies van de Kostprijsberekeningstool beschikbaar: een generieke, eenvoudige versie die snel een indicatie geeft van de kostprijs en een uitgebreidere versie die gedetailleerd en op maat gesneden informatie biedt over de daadwerkelijke kostprijs. Je krijgt een beter inzicht in de kostenverdeling, zodat je aan de hand daarvan ook betere gesprekken kunt voeren met de bank of opdrachtgevers én het is een goede basis voor het nemen van strategische keuzes. 

Instructievideo op ledenportaal

De BOVAG Kostprijsberekeningstools is onlangs gelanceerd en gratis beschikbaar voor alle aangesloten fietsbedrijven en gemotoriseerde tweewielerbedrijven. De handleiding en instructievideo vindt u op het ledenportaal van BOVAG via de pagina mijn.bovag.nl/kostprijsberekeningstool
Heb je vragen? Bel naar BOVAG Ledenadvies via telefoonnummer (030) 659 53 00.