Laat je inspireren door Wilco Kruitbosch, Leendert Verweij, Herman Zondag en Johan Kampman

Laat je inspireren door Wilco Kruitbosch, Leendert Verweij, Herman Zondag en Johan Kampman
Wilco Kruitbosch vertelt op maandag 6 november hoe je van je winkel een sterk merk maakt (foto Koos Groenewold).

Heb jij aanstaande maandagmiddag 6 november al in je agenda staan? Bij AFAS in Leusden staan vier sprekers op het podium met kennis- en inspiratiesessies waar jij dezelfde dag nog je voordeel mee doet. Als ondernemer met een fietsenwinkel heb je met twee personen gratis toegang tot dit evenement van Tweewieler.

Wilco Kruitbosch, Leendert Verweij, Herman Zondag en Johan Kampman geven tussen de bekendmakingen van de winnaars van de Tweewieler Awards door inspirerende en motiverende inleidingen over onderwerpen die jou als ondernemer met een winkel direct verder helpen:

  • Wilco Kruitbosch weet als geen ander hoe je een merk moet bouwen. Hij stampte vanuit het niets Cortina uit de grond en maakte er een ijzersterk merk van. Tijdens deze kennissessie inspireert Wilco Kruitbosch je hoe je van je winkel een sterk merk maakt en daarmee klanten aan je bindt, de omzet verhoogt en toekomstbestendig wordt.
  • Wie op zoek is naar nieuw personeel en zijn mensen vast wil houden, moet aandacht geven. Geld is allang niet meer dé reden om als medewerker ergens aan de slag te gaan. In een live-podcast vertellen OOMT-adviseur Leendert Verweij en ondernemer Rob Beaumont van Abels Fietsen je alles over goed werkgeverschap.
  • AFAS-directeur Herman Zondag is een absolute specialist op het gebied van gastvrijheid. Hij vertelt je wat gastvrijheid is, wat het zeker niet is en hoe je als ondernemer gastvrijheid tot een kernwaarde van je bedrijf maakt.
  • Johan Kampman is het creatieve brein achter de overbekende Zwarte Cross. Hij vertelt het succesverhaal van dit grootste muziek- en motorcrossfestival van Europa en geeft je als ondernemer in de tweewielerbranche tal van leer- en ontdekkingspunten. Een tipje van de sluier opgelicht: 'Vaak Bu-J Te Bang'.

Meld je direct aan!

De kennis- en inspiratiesessies worden gegeven tijdens de finale van de Tweewieler Awards die op maandagmiddag 6 november wordt gehouden bij AFAS in Leusden. Als ondernemer met een tweewielerwinkel heb je gratis toegang en ben je met twee personen van harte welkom.
Ben je van de partij? Meld je dan direct aan op www.tweewielerawards.nl


Hoofdpartner


Partners
SponsorsHarrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler