Maandag ontleedt Johan Kampman het succesverhaal van De Zwarte Cross

Maandag ontleedt Johan Kampman het succesverhaal van De Zwarte Cross
Tante Rikie Nijman, het icoon van de Zwarte Cross, met Johan Kampman.

Waarom is de Zwarte Cross zo'n succes geworden en hoe kun jij als ondernemer in de tweewielerbranche daar je voordeel mee doen? Aanstaande maandag 6 november vertelt Johan Kampman van Zwarte Cross-organisator De Feestfabriek het je bij AFAS in Leusden. Als ondernemer met een fietsenwinkel heb je met twee personen gratis toegang tot zijn en tal van andere presentaties.

Als tweewielerwinkel heb je met 2 personen gratis toegang. Klik hier om je direct aan te melden

Tante Rikie Nijman, het icoon van de Zwarte Cross, met Johan Kampman.
Tante Rikie Nijman, het icoon van de Zwarte Cross, met Johan Kampman.

Johan Kampman is één van de sprekers tijdens de geheel verzorgde en voor ondernemers met een winkel met twee personen gratis toegankelijke finale van de Tweewieler Awards. De finale wordt gehouden in het AFAS Atrium aan de Inspiratielaan in Leusden. De finale van de Tweewieler Awards wordt een geweldige happening.

Van Tweewieler Café tot focus op gastvrijheid

Je bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. Om 14.00 uur trapt dagvoorzitter Sandy Nijhuis het programma af. Vervolgens nemen we een aflevering van het Tweewieler Café op. Gasten aan tafel zijn Erik Wierstra van Hercules en Rob Compas van KMC. Het gespreksonderwerp? E-bikes, what else? Aansluitend neemt directeur Customer Experience Herman Zondag van AFAS het stokje over met een aansprekend en inspirerend verhaal over gastvrijheid: Focus op gastvrijheid, ook in jouw winkel.

Live-podcast

Tijdens het event nemen we ook live een podcast op, waarin OOMT-adviseur Leendert Verweij en ondernemer Rob Beaumont van Abels Bikes in Gulpen op de stelling dat Goed werkgeverschap draait om aandacht. Verder neemt Wilco Kruitbosch, merkenbouwer en oud-eigenaar van groothandel Kruitbosch/fietsfabrikant Cortina, je mee op de reis hoe je van je winkel een sterk merk maakt. Tussen de inleidingen en presentaties door worden diverse Tweewieler Awards uitgereikt, met om 17.00 uur de bekendmaking van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2023.

Kijk voor het complete programma op www.tweewielerawards.nl Op deze site kun je je ook gelijk aanmelden: tweewielerwinkels hebben met 2 personen gratis toegang.

Je kent de Zwarte Cross niet? Verwonder je dan eerst over de video hieronder en laat je vervolgens maandag 6 november aanstaande tijdens de finalebijeenkomst van de Tweewieler Awards inspireren door een van de creatievelingen achter van De Zwarte Cross.

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler