Inspirerend programma tijdens finale Tweewieler Awards. Ben je erbij?

Inspirerend programma tijdens finale Tweewieler Awards. Ben je erbij?

Met een inspiratiesessie van gastvrijheidsspecialist Herman Zondag, een live-podcast met adviseur Leendert Verweij en ondernemer Rob Beamont, een kennissessie van merkenbouwer Wilco Kruitbosch en als klap op de vuurpijl het inspirerende verhaal over het succes van De Zwarte Cross door Johan Kampman is een bezoek aan de finalebijeenkomst van de Tweewieler Awards meer dan de moeite waard. Maandag 6 november, 13.30 uur, AFAS Atrium in Leusden.

Als tweewielerwinkel heb je met 2 personen gratis toegang. Klik hier om je direct aan te melden

Het team van Tweewieler heeft van de 26e finale van de Tweewieler Awards een flink evenement gemaakt waar je als ondernemer direct je (kennis- en kunde-)voordeel mee kunt doen. Tussen de bekendmakingen van de winnaars van de diverse Tweewieler Awards door, wordt volop kennis gedeeld over onderwerpen die dagelijks spelen in de moderne tweewielerwinkel. De volgende kennis- en inspiratiesessies staan op het programma:

Kennissessie over gastvrijheid: hoe doet onze branche het?

Herman Zondag is directeur van AFAS Theater & Experience en absolute specialist op het gebied van gastvrijheid. Herman verzorgt een bevlogen kennissessie over dit onderwerp en vertelt daarin wat gastvrijheid is, wat het zeker niet is en hoe je als ondernemer aan de verwachtingen van de klant kunt voldoen. Daarbij geeft hij ook zijn visie op de gastvrijheid van fietsenwinkels.

Live podcast over goed werkgeverschap

Geld. Het is niet meer dé reden waarom mensen voor jouw bedrijf kiezen en bij jouw bedrijf blijven werken. Het gaat om veel meer, om goed werkgeverschap. Wat goed werkgeverschap inhoudt en hoe je het vorm geeft vertellen OOMT-adviseur Leendert Verweij en ondernemer Rob Beaumont van Abels Fietsen uit Gulpen je tijdens een podcast die live op het podium wordt opgenomen. Een tipje van de sluier opgelicht: sleutelbegrip bij goed werkgeverschap is aandacht.

Kennissessie: zo maak je van je winkel een sterk merk

Wilco Kruitbosch weet als geen ander hoe je een merk moet bouwen. Hij stampte vanuit het niets Cortina uit de grond en maakte er een ijzersterk merk van dat nationaal en internationaal grote bekendheid geniet. Tijdens deze kennissessie inspireert Wilco Kruitbosch je hoe je van je winkel een sterk merk maakt en daarmee klanten aan je bindt, de omzet verhoogt en toekomstbestendig wordt. Doe je voordeel met zijn kennis en kunde.

De Zwarte Cross als inspiratie voor je winkel

De Zwarte Cross groeide in enkele decennia uit tot het grootste muziek- en motorcrossfestival van Europa. Hoe organisator De Feestfabriek dat realiseerde vertelt Johan Kampman - een van de creatieve geesten achter het festival - je tijdens de finale van de Tweewieler Awards op maandag 6 november bij AFAS in Leusden. De Zwarte Cross is gebouwd op een platform van creativiteit en ondernemerschap. Daarin zitten tal van leer- en ontdekkingspunten voor ondernemers in onze branche. Doe je voordeel met zijn verhaal en bedenk 'Vaak Bu-J Te Bang'.

Ben je erbij? De toegang is gratis!

Als ondernemer met een tweewielerwinkel ben je met twee personen van harte welkom bij de geheel verzorgde en gratis toegankelijke finale van de Tweewieler Awards. De finale wordt maandagmiddag 6 november aanstaande gehouden in het AFAS Atrium aan de Inspiratielaan 3 in Leusden. Meld je vooraf wel even aan via www.tweewielerawards.nl
Graag tot ziens op maandag 6 november bij AFAS in Leusden.


Hoofdpartner


Partners
SponsorsHarrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler