Dit zijn de genomineerden voor de KLANTVRIENDELIJKSTE WINKEL van 2023

Dit zijn de genomineerden voor de KLANTVRIENDELIJKSTE WINKEL van 2023

De vakjury heeft de vijf genomineerden voor de Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste Winkel bekendgemaakt. We stellen ze met trots aan je voor!

Nadat de 15 genomineerden voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2023, de 5 genomineerden voor de Tweewieler Award voor de Beste Werkgever en de 5 genomineerden voor de Tweewieler Award voor Innovatief Ondernemerschap bekend zijn, is het nu de beurt aan de Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste Winkel.

Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste Winkel

Voor de Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste Winkel komen winkels in aanmerking die klantvriendelijkheid of beter gezegd klantgerichtheid torenhoog in hun vaandel hebben staan. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen op basis van hun motivatie, hun reviews door klanten en nomineert vijf bedrijven. De genomineerde winkels krijgen – voorzover het fysieke winkels zijn – verder ook bezoek van een mystery shopper. Volgende stap in het verkiezingstraject is dat de jury drie van de vijf genomineerde bedrijven selecteert en door laat gaan naar de finale die wordt gehouden op maandag 6 november aanstaande.

  • Atlas Fietsen in Alphen aan den Rijn
  • Ben de Ruiter in Nijkerk
  • Cyclobility in Gent (België)
  • Herman Beleef Fietsen in Nijverdal
  • KD Bikes in Beveren (België)

Finale Tweewieler Awards op maandag 6 november

De genomineerde bedrijven worden de komende weken uitgebreider door de onafhankelijke vakjury en externe specialisten gescreend. Uit de genomineerden kiest de vakjury drie finalisten. Deze gaan - net als de finalisten van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar en de Tweewieler Awards voor Beste Werkgever en Innovatief Ondernemerschap - door naar de finale die op maandag 6 november wordt gehouden in AFAS in Leusden. Als detaillist in de tweewielerbranche kun je de finalebijeenkomst met maximaal twee personen gratis bijwonen. Ga voor meer informatie en opgave naar www.tweewielerawards.nl


Hoofdpartner


Partners
Sponsors