De september-uitgave van Tweewieler is uit. Heb je hem al gespot?

De september-uitgave van Tweewieler is uit. Heb je hem al gespot?

De september-uitgave van het magazine van Tweewieler is uit. Boordevol verhalen over ondernemers, achtergronden, nieuws en ontwikkelingen. Het is de zevende van de tien uitgaven die abonnees dit jaar ontvangen. Heeft je collega hem voor je neus weggekaapt? Geen nood, je kunt hem ook digitaal lezen.

De cover van de september-uitgave wordt gesierd door Ammar Al-Zerkani. Hij is afkomstig uit Irak, startte in Groningen met Fietsen Kees en merkte dat zijn allochtone afkomst een grote gunfactor bleek. Ammar draait lekker met zijn bedrijf. Verder gaan we binnenkijken bij QicQ in Amsterdam. Een e-bike speciaalzaak die zich geen typische fietsenwinkel voelt, maar dat wel steeds meer wordt. Onderneemster Odette Oostindiën en algemeen manager Tommy Oude Elferink vertellen.
Dat het onstuimig in de markt is weten we allemaal: voorraden zijn hoog, er is een flinke prijsdruk. De redactie vroeg vier ondernemers hoe ze hiermee omgaan en hoe het hen dit jaar tot op heden verging. Het werden interessante gesprekken!

Deze en nog veel meer artikelen vind je in onze september-uitgave. Lees hier de digitale versie van deze maand.

Ook tien keer per jaar Tweewieler op de mat of in de mailbox? Je hebt voor 10,95 euro per maand al een abonnement!