Schrijf je in voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar of een van de drie awards

Schrijf je in voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar of een van de drie awards

De zoektocht naar de meest inspirerende en meest onderscheidende tweewielerzaak is weer begonnen. De titel Tweewielerwinkel van het Jaar wordt dit jaar voor 26e keer uitgereikt. De winnaar is een voorbeeld voor de branche en mag een jaar lang profiteren van de titel. Nieuw dit jaar is dat naast de overall winnaar ook drie Tweewieler Awards worden uitgereikt: voor innovatief ondernemerschap, voor de beste werkgever en de meest klantvriendelijke winkel van het jaar.

Dit jaar kun je, naast aanmelden voor de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2023, je ook inschrijven voor een van deze drie awards. En zijn er dus drie extra hoofdprijzen te winnen! Naast de Tweewieler Award voor de Tweewielerwinkel van het Jaar 2023 zijn er Tweewieler Awards voor de Beste werkgever, Innovatief ondernemerschap en de Klantvriendelijkste winkel.

Motivatie en foto’s

Inschrijven voor de Tweewielerwinkel van het Jaar kan via www.tweewielerawards.nl. Bij de inschrijving geef je een motivatie waarom je denkt de titel te kunnen winnen. Daarnaast stuur je foto’s van je winkel, werkplaats en team in. Je inschrijving moet uiterlijk vrijdag 1 september 2023 binnen zijn. Uit de inschrijvingen worden door de onafhankelijke vakjury 15 winkels genomineerd. Maximaal vijf genomineerde winkels gaan uiteindelijk naar de finale op maandag 6 november in het AFAS Theater in Leusden.

Tweewieler Award voor de Beste Werkgever

Is jouw team de sleutel van jouw succes? Wil je dat je mensen het beste uit zichzelf halen? Vind je het essentieel dat je medewerkers je kunnen vertrouwen? Schrijf je dan op de website www.tweewielerawards.nl in voor de Tweewieler Award voor de Beste werkgever van 2023 onder de fietsenwinkels in Nederland en Vlaanderen. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en nomineert vijf bedrijven voor de titel.

Tweewieler Award voor Innovatief Ondernemerschap

Heb jij innovatie tot speerpunt verheven binnen je fysieke en/of online fietsenwinkel? Of heb jij een werkwijze, samenwerking of innovatief concept ontwikkeld waarmee je je winkel onderscheidt ten opzichte van andere winkels? Ding dan mee naar de Tweewieler Award voor Innovatief ondernemerschap door je op www.tweewielerawards.nl in te schrijven.

Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste Winkel

Heeft jouw winkel klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en wellicht tot speerpunt verheven? Ding dan mee naar de Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste fietsenwinkel van 2023 in Nederland en Vlaanderen door je op www.tweewielerawards.nl in te schrijven.
Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en nomineert vijf bedrijven voor de titel, die vervolgens bezoek krijgen van een mystery shopper.


Hoofdpartner


Partners
Sponsors