Verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2023 van start, ook Awards voor innovaties, werkgeverschap en klantvriendelijkheid

Verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2023 van start, ook Awards voor innovaties, werkgeverschap en klantvriendelijkheid
Velodroom veroverde in 2022 de Tweewieler Award voor de Tweewielerwinkel van het Jaar. Gaat jouw bedrijf er dit jaar met de winst vandoor? De inschrijving is geopend!

Heb jij een inspirerende winkel die super draait, waar je klanten lyrisch over zijn en die gezien móet worden? Schrijf je dan nu in voor de 26e Tweewieler Award voor de TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR 2023. Daarnaast zijn er - NIEUW! - Tweewieler Awards voor innovatief ondernemerschap, de beste werkgever en de meest klantvriendelijke winkel van het jaar. Blinkt je bedrijf hierin uit? Meld je dan (ook) hiervoor aan!

In september 2022 pakte Alex Kapma met zijn bedrijf Velodroom in het Drentse Roden de titel TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR 2022. Velodroom is een grote winkel met veel keuze op een hoog niveau waar beleving en service de toverwoorden zijn. Maar ook een winnaar die over de grenzen van zijn bedrijf kijkt, die heel bewust de samenwerking met andere ondernemers zoekt en wil delen. Nadat Velodroom de titel TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR veroverde, wisten klanten de winkel nog beter te vinden en namen tal van collega’s – op zoek naar inspiratie – er een kijkje.

Nieuw: Tweewieler Awards

De verkiezing van de TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR beleefde in 2022 haar 25e editie. De verkiezing is een beproefd evenement dat binnen de branche veel waardering geniet en waar jaarlijks tal van ondernemers zich voor aanmelden. Dit jaar breidt Tweewieler de verkiezing uit met drie extra hoofdprijzen om de aandacht nóg meer te vestigen op zaken die binnen de tweewielerwinkel hot items zijn: naast de Tweewieler Award voor de TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR zijn er Tweewieler Awards voor de Beste werkgever, Innovatief ondernemerschap en de Klantvriendelijkste winkel.
Als tweewielerwinkel kun je je (ook) voor deze Tweewieler Awards inschrijven: www.tweewielerawards.nl.

Tweewieler Award voor de TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR

Er zijn talloze goede redenen om als tweewielerwinkel mee te dingen naar de Tweewieler Award voor de TWEEWIELERWINKEL VAN HET JAAR 2023. Deelname betekent een mooie kans om te bepalen waar jouw winkel staat binnen de lokale markt en daarbuiten, maar zorgt vooral ook voor een verbetering van de teamspirit in je bedrijf, een betere zichtbaarheid, meer betrokkenheid van klanten bij je winkel, volop aandacht in de media en eeuwige roem omdat je hoort bij de top van de Tweewielerwinkels van het jaar 2023!

Op de website www.tweewielerawards.nl schrijf je je direct in voor de verkiezing. Het is zaak dat je een goede motivatie geeft en foto’s van je winkel, werkplaats en team instuurt. Je inschrijving moet uiterlijk vrijdag 1 september 2023 binnen zijn. Uit de inschrijvingen worden door de onafhankelijke vakjury 15 winkels genomineerd. Maximaal vijf genomineerde winkels gaan uiteindelijk naar de finale op maandag 6 november bij het AFAS Theater in Leusden.

Tweewieler Award voor de BESTE WERKGEVER

Is jouw team de sleutel van jouw succes? Wil je dat je mensen het beste uit zichzelf halen? Vind je het essentieel dat je medewerkers je kunnen vertrouwen? Schrijf je dan op de website www.tweewielerawards.nl in voor de Tweewieler Award voor de Beste werkgever van 2023 onder de fietsenwinkels in Nederland en Vlaanderen. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en nomineert vijf bedrijven voor de titel. De beste werkgever van 2023 onder de fietsenwinkels wordt bekendgemaakt tijdens de finale van de Tweewieler Awards op maandag 6 november.

Tweewieler Award voor INNOVATIEF ONDERNEMERSCHAP

Heb jij innovatie tot speerpunt verheven binnen je fysieke en/of online fietsenwinkel? Of heb jij een werkwijze, samenwerking of innovatief concept ontwikkeld waarmee je je winkel onderscheidt ten opzichte van andere winkels? Ding dan mee naar de Tweewieler Award voor Innovatief ondernemerschap door je op www.tweewielerawards.nl in te schrijven. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen – uit Nederland en Vlaanderen - en nomineert vijf bedrijven voor de titel. De meest innovatieve winkel of de meest innovatieve tweewielerondernemer van 2023 wordt bekendgemaakt tijdens de finale van de Tweewieler Awards op maandag 6 november.

Tweewieler Award voor de KLANTVRIENDELIJKSTE WINKEL

Heeft jouw winkel klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en wellicht tot speerpunt verheven? Ding dan mee naar de Tweewieler Award voor de Klantvriendelijkste fietsenwinkel van 2023 in Nederland en Vlaanderen door je op www.tweewielerawards.nl in te schrijven.
Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen en nomineert vijf bedrijven voor de titel, die vervolgens bezoek krijgen van een mystery shopper. De meest klantvriendelijke winkel van 2023 wordt bekendgemaakt tijdens de finale van de Tweewieler Awards op maandag 6 november.


Hoofdsponsor


Sponsors


Partners