Fietsverzekering: concurreer op zekerheid en service (niet op korting)

Fietsverzekering: concurreer op zekerheid en service (niet op korting)
Met de Fiets Garantieverzekering biedt Kingpolis rijwielzaken de mogelijkheid om klanten die een nieuwe e-bike aanschaffen in plaats van korting, 5 jaar garantie aan te bieden op hun nieuwe fiets.

Wordt u ook wel geconfronteerd met klanten die zich op internet hebben georiënteerd en u dan om de hoogste korting vragen? Kingpolis en Fietservice ID bieden rijwielzaken een antwoord op deze concurrentie van online aanbieders. Concurreer op zekerheid en service in plaats van op prijs.

Met de Fiets Garantieverzekering biedt Kingpolis rijwielzaken de mogelijkheid om klanten die een nieuwe e-bike aanschaffen in plaats van korting, vijf jaar garantie aan te bieden op hun nieuwe fiets. De premie voor de Fiets Garantieverzekering bedraagt 130 euro + 6,50 euro poliskosten. Dat bedrag is inclusief
assurantiebelasting voor de volledige periode en prijswijzigingen zijn voorbehouden.

De klant is verplicht om 5 jaar zijn nieuwe e-bike bij dezelfde rijwielzaak te laten onderhouden ”

De rijwielzaak is de verzekeringsnemer en betaalt de premie. De klant is verplicht om tijdens de vijf jaar zijn nieuwe e-bike volgens een vast onderhoudsschema bij dezelfde rijwielzaak te laten onderhouden.

Fiets Garantieverzekering

Alleen de eerste eigenaar van een nieuwe fiets kan aanspraak maken op een vergoeding op basis van de Fiets Garantieverzekering. Uitsluitend wanneer een fiets wordt ingeruild bij dezelfde rijwielzaak kan bij wederverkoop de nieuwe eigenaar aanspraak blijven maken op een vergoeding op basis van de Fiets Garantieverzekering.

Het onderhoud aan de verzekerde e-bike moet volgens schema worden uitgevoerd door de rijwielzaak waar de fiets is aangeschaft. Arbeidsloon op uitgevoerde garantiewerkzaamheden wordt aan de rijwielzaak vergoed op basis van een standaard vastgesteld arbeidsloon.

Dit artikel is gesponsord door Kingpolis.