Dirk-Jan Hilboesen (QWIC): 'Wij hebben tijdig geanticipeerd en flink geïnvesteerd'

Het is een algemeen bekend feit, de schaarste van onderdelen in de fietsbranche. Leveringen van elektrische fietsen kunnen hierdoor lang op zich laten wachten. Ondanks deze schaarste heeft het Nederlandse e-bike merk QWIC haar voorraad momenteel goed op orde. Hoe komt het dat dit bedrijf een opvallend uitgebreide en ruime voorraad e-bikes heeft kunnen opbouwen?
"We openen de start van het nieuwe fietsseizoen met een ruime voorraad èn met een 5 jaar garantie-actie."

Dirk-Jan Hilboesen, sales- en marketingmanager van QWIC, zegt hierover: “Wij hebben tijdig geanticipeerd en flink geïnvesteerd. Dankzij de goede relaties met bestaande en nieuwe leveranciers, heeft QWIC de inkoop van populaire onderdelen vast kunnen stellen en daarmee eventuele leveringsproblemen kunnen beperken.”
Dit is terug te zien in het beschikbare aanbod van QWIC e-bikes. Hiermee garanderen ze een directe beschikbaarheid en snelle levering van een grote selectie e-bikes. QWIC zet haar vertrouwen in de e-bikes extra kracht bij met het bieden van 5 jaar garantie, in plaats van de gebruikelijke 2 jaar fabrieksgarantie.

Op dit moment is de kerncollectie vrij beschikbaar in vrijwel alle maat- en kleurcombinaties

Hilboesen: “We openen de start van het nieuwe fietsseizoen met een ruime voorraad èn met een 5 jaar garantie actie. Op dit moment is de kerncollectie vrij beschikbaar in vrijwel alle maat- en kleurcombinaties. We gaan dit seizoen vol vertrouwen tegemoet.”

5 jaar-garantie-actie

QWIC geeft op alle modellen uit de 2022-brochure nu tijdelijk vijf jaar garantie, in plaats van de gebruikelijke twee jaar fabrieksgarantie. De vijf jaar-garantie-actie loopt tot en met zaterdag 30 juni 2022. De actie geldt voor actiemodellen die zijn aangekocht in de periode 15 maart 2022 tot en 30 juni 2022. Meer informatie over de vijf jaar garantie-actie is te vinden op de actiepagina van QWIC.

Ook QWIC-dealer worden?

QWIC heeft zo’n 650 dealers in Nederland, België en Duitsland. Vanwege de goede beschikbaarheid ziet QWIC mogelijkheden om in enkele regio’s nieuwe dealerschappen aan te nemen.
Ook QWIC dealer worden? Neem contact op over de mogelijkheden via verkoop@qwic.nl.

Dit artikel is gesponsord door QWIC.