Vanavond 19.30 uur: webinar over gastvrijheid in je winkel

Vanavond 19.30 uur: webinar over gastvrijheid in je winkel

Vandaag, dinsdag 28 februari, om 19.30 uur organiseert Tweewieler samen met OOMT een webinar over gastvrijheid in je winkel. Klanten worden steeds mondiger en ook medewerkers veranderen, ze zijn soms veeleisender en ze hebben andere verwachtingen. Gastvrijheid is essentieel voor jouw klant maar het werkt ook door in jouw eigen bedrijf. Hoe ga je daar als werkgever mee om?

Een belangrijke factor die bij klanttevredenheid meespeelt is het bieden van gastvrijheid. Of beter gezegd: zowel klanten als medewerkers een aangename en welkome ervaring bieden.

Gastvrijheid is belangrijk, richting de klant maar ook hoe je omgaat met je medewerkers. Hoe pak je het goed aan? Wat doe je wel of juist niet? Ontdek het tijdens dit webinar dat OOMT samen met Tweewieler en AMT organiseert.

Milo Berlijn houdt je een spiegel voor

Tijdens het webinar van dinsdag 28 februari gaan we om 19.30 uur in gesprek met OOMT-adviseur René Bestevaar, kenner en spreker Milo Berlijn die op een humorvolle manier een spiegel voorhoudt en ondernemer Herbert Eits die vertelt vanuit de praktijk.
Wil je het webinar volgen? Meld je hieronder dan even aan.

Lees meer over