Tulpfietsen distributeur van HNF-Nicolai e-bikes

Tulpfietsen distributeur van HNF-Nicolai e-bikes

Tulpfietsen is vanaf 1 januari 2023 gestart als importeur en distributeur van het Duitse HNF-Nicolai voor de markten Nederland, België en Luxemburg. Het bedrijf is ook importeur en distributeur van WOOM kinderfietsen voor de Nederlandse markt.

Het relatief jonge merk HNF-Nicolai, gestart in 2015, heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Vanuit de productie- en designfaciliteit in Leipzig is een hoogwaardige lijn e-bikes neergezet die consumenten in hoge mate zelf kunnen samenstellen. 

Zo is er de mogelijkheid om de HNF-Nicolai fietsen samen te stellen met een Enviolo TR-naaf of Automatiq, een Rohloff-naaf of derailleurversnelling. Vanuit de basis worden alle fietsen geleverd met een volledig Bosch middenmotor-systeem en is er de mogelijkheid om te kiezen voor een 625Wh of 750Wh accu. De fietsen zijn voorzien van een riemnaaf, met als resultaat weinig onderhoud en een directe krachtoverbrenging.

Verdere uitbreiding

“We zijn zeer enthousiast en trots over deze toevoeging in ons portfolio van premium merken. Alles waar Tulpfietsen voor staat op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid komt uit in dit e-bike merk”, aldus sales manager Frank van Beek. “Met plezier en enthousiasme gaan we het al bestaande dealernetwerk verder uitbreiden en vooral ondersteunen met de best mogelijke service. Geïnteresseerde dealers zijn van harte uitgenodigd om contact met Tulpfietsen op te nemen.”