Nieuwe collectie New Looxs vanaf nu verkrijgbaar (inclusief special edition)

Nieuwe collectie New Looxs vanaf nu verkrijgbaar (inclusief special edition)
Bamboo: geïnspireerd door de natuur en de eigenschappen van bamboe.

Het is New Looxs wederom gelukt om hun collectie uit te breiden met prachtige nieuwe tassen en designs. En niet alleen voor het oog, maar ook functioneel. Het eenvoudig meenemen van spullen op de fiets van A naar B is waar het allemaal om draait bij jouw klanten.

Bamboo

De serie Bamboo van New Looxs is geïnspireerd door de natuur en de eigenschappen van bamboe. Dit stijlvolle en tijdloze design is verkrijgbaar in zwart, zand en groen. De bekende modellen Alba Single & Double zijn vergroot zodat het echte ruime tassen zijn geworden. Ideaal als boodschappentassen. Daarnaast hebben ze nu een handige kliksluiting, die makkelijk en licht te openen is.

De dubbele fietstas Alba is ook beschikbaar met voorgemonteerde MIK adapter. Daarnaast zijn ook de bekende modellen Camella en Bari te verkrijgen in de Bamboo-print. Hierdoor zit er altijd een model tussen die voldoet aan jouw wensen.

Shopper Kota

Een sterke fietstas met een modern en stoer uiterlijk, dat is de shopper Kota van New Looxs. De ruime tas is handig voor de boodschappen, maar is zeker ook te gebruiken voor woon- werkverkeer of sporttas. Naast het ruime hoofdvak, heeft de Kota een extra ritsvak aan de binnen- en buitenkant voor bijvoorbeeld sleutels, telefoon en/of portemonnee. De brede nylon handvatten geven de tas extra draagcomfort. De Kota komt in de Nomi en in de Odense kleuren en is al leverbaar.

Nomi

De fietstassen in de Nomi print zijn ontzettend populair. Tijd dus om de kleuren aan te passen naar de nieuwe trendkleuren. Zwart blijft als hardloper in de collectie, maar vanaf dit jaar zal New Looxs ook grijs en blauw introduceren. Daarnaast is de sluiting van de dubbele tas Joli op verzoek aangepast naar een dubbele kliksluiting.

De laptoptas Tendo heeft een laptopvak voor een 15”laptop en de regenhoes houdt alle spullen gegarandeerd droog bij slecht weer. De prijsbewuste dubbele tas Fiori maakt de serie compleet.

Special edition rondom jubileum

Al sinds 1948 maakt de familie Burgers producten voor de fiets. Het oog voor detail en het gepassioneerde vakmanschap van oprichter Wim Burgers worden, met veel trots, van generatie op generatie doorgegeven.

New Looxs is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Van Nederland tot Nice dragen mensen deze tassen aan hun fiets. Dat stimuleert het bedrijf om ieder jaar weer nieuwe collecties te ontwikkelen waar fietsers blij van worden. In 2023 bestaat het bedrijf 75 jaar en staat inmiddels de derde generatie met Teun Nissen en Laura Burgers aan het roer van dit familiebedrijf.

Om dat te vieren is er een special edition gemaakt van de succesvolle Odense-serie. Een trendy roestkleur die in 4 modellen verkrijgbaar is.

Dit artikel is gesponsord door New Looxs.