Recordaantal standhouders op Cyclingworld Europe in Düsseldorf

Recordaantal standhouders op Cyclingworld Europe in Düsseldorf

Op Cyclingworld Europe in de Areal Böhler in Düsseldorf worden van 10 tot en met 12 maart 2023 de laatste trends en nieuwtjes van de fiets- en e-bike-industrie gepresenteerd. Er zullen naar verwachting tussen de 400 en 500 standhouders staan.

Na twee Corona-gerelateerde annuleringen in 2020 en 2021, was de Cyclingworld Europe in Düsseldorf van afgelopen maart -ondanks aanzienlijke beperkingen - een enorm succes. Ook de aankomende Cyclingworld Europe die in het voorjaar van 2023 wordt gehouden staat er erg positief op. Voor het evenement van volgend jaar hebben namelijk al een record aantal leveranciers ingetekend.

Recorddeelname van bedrijven

Initiatiefnemer en beursdirecteur Stefan Maly: "Meer dan twee en een half jaar pandemie hebben me geleerd voorzichtig te zijn met voorspellingen, maar de huidige recordcijfers zijn een duidelijke aanwijzing voor het evenement in 2023. Daarnaast merken steeds meer bedrijven uit de fiets- en e-bike-industrie dat Düsseldorf een perfecte 'place-to-meet' is. Beurzen gaan niet alleen over pure cijfers, maar ook heel veel over uitwisseling en communicatie onder elkaar. Voor dit doel zijn zowel de Böhler-site als de stad Düsseldorf enorm aantrekkelijk."

Groter en kleurrijker dan ooit

"We kunnen nu al met trots zeggen dat Cyclingworld Europe in maart 2023 nog groter en kleurrijker zal zijn dan ooit tevoren", zegt ook Torsten Abels, verantwoordelijk projectmanager van de vakbeurs. “Ons gevarieerde concept met een Demoworld voor het testen van de fietsen & e-bikes van circa honderd merken zoals Urban Arrow, QWIC, Cervélo en Giant, als vele nevenevenementen zoals een cyclocross, een single-speed-criterium, een groot kinderfietsparcours, reizen, workshops, trainingen en al het andere dat met fietsen te maken heeft, heeft Cyclingworld Europe laten groeien tot een van de belangrijkste beurzen van de branche.”