RS Bicycles voegt Frog kinderfietsen toe aan assortiment

RS Bicycles voegt Frog kinderfietsen toe aan assortiment

Het Britse kinderfietsenmerk Frog Bikes is een samenwerking aangegaan met RS Bicycles. Frog Bikes kiest er bewust voor om hun hoogwaardige kinderfietsen via de vakhandel te verkopen. De verkoop in Nederland verloopt via de distributeur in Zaltbommel.

Frog bikes heeft een uitgebreide collectie kinderfietsen. De maten variëren van een 10 inch loopfiets tot een 26 inch fietsje in verschillende modellen. De diversiteit en kwaliteit van Frog bikes maken het voor RS Bicycles een interessant product om toe te voegen aan hun assortiment. “Het assortiment van Frog Bikes bestaat uit loopfietsen, mountainbikes, racefietsen, cyclocross, baanfietsen en stadsfietsen voor kinderen. Precies de fietsen die wij met onze bestaande merken nog niet konden aanbieden”, aldus Robert Schimmer.

Compleet assortiment

Het assortiment van RS Bicycles groeit hierdoor naar zes merken: Marin Bikes voor het sportsegment, e-bikes van Moustachebikes, Somec voor het racesegment, Butchers and Bicycles in het bakfiets-segment en Cratoni helmen. Schimmer: “Als bedrijf streven wij naar een kwalitatief hoogwaardig en compleet assortiment. Met Frog bikes hebben we nu ook een lichtgewicht kindermerk toe kunnen voegen.”

Lees meer over

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler