Qibbel lanceert speciale Nijntje fietsstoeltjes en accessoires

Qibbel lanceert speciale Nijntje fietsstoeltjes en accessoires

Widek lanceert voor hun Qibbel fietsstoeltjes een nieuwe lijn Nijntje producten. De lijn bestaat uit kleurrijke kinderzitjes, fietsbellen, mandjes, poppenzitjes, zijwielen en veiligheidsvlaggen in de kenmerkende Dick Bruna-stijl.

De producten van Widek worden volledig geproduceerd in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Ook deze nieuwe, kleurrijke Nijntje-lijn wordt gemaakt in de eigen fabriek in Krimpen aan de IJssel. De link naar Nijntje ligt dan ook voor de hand: een echt Hollands product voor een typisch Nederlandse manier van vervoeren gecombineerd met het icoon van Dick Bruna.

Lichte zitjes

De lijn bestaat uit accessoires voor op de fiets en vier compleet nieuwe Qibbel fietsstoeltjes. De rugleuning wordt gemaakt van mesh, waar voor deze lijn speciale Nijntje-afbeeldingen in zijn geborduurd. Dit maakt dat de zitjes comfortabel en heel licht zijn. Ook voldoen de zitjes door de vijfpuntsgordel aan de hoogste veiligheidsnormen en zit het kindje stevig vast. Deze gordelband is voor deze speciale editie ook bedrukt met Nijntje, zo wordt de Nijntje-beleving compleet gemaakt.

Veel Nijntje accesoires

Deze speciale Qibbel Air zitjes zijn verkrijgbaar als voor- en achterzitje in de kleuren blauw en grijs. Naast de zitjes lanceert Widek ook accessoires in vrolijke kleuren voor op de kinderfiets. Er is een Nijntje-bel en een de veiligheidsvlag. Daarnaast kunnen de kinderen hun favoriete knuffel meenemen in het nieuwe poppenzitje of hun eigen vracht meenemen in de speciale Nijntje-fietsmand. Ook kunnen de kinderen hun eerste kilometers maken op de fiets met de nieuwe zijwieltjes.

De fietszitjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. De accessoires zijn geschikt voor kinderen die zelf kunnen fietsen, ongeveer vanaf 3 jaar oud.

Hedwig Berendsen

Hedwig Berendsen

Senior redacteur Tweewieler