Geen dealershow Hercules - wel nieuw ingerichte showroom met collectie 2023

Geen dealershow Hercules - wel nieuw ingerichte showroom met collectie 2023
Dealers van Hercules en Wanderer maar ook geïnteresseerde ondernemers kunnen op afspraak met de vertegenwoordiger een bezoek plannen aan de showroom.

Na de aanwezigheid op de succesvolle Eurobike in Frankfurt met ruim 60.000 bezoekers, heeft Hercules GmbH haar showroom in het Duitse Emstek ingericht met de 2023-collecties van Hercules en Wanderer.

De Hercules-showroom heeft een oppervlakte van 1.100 vierkante meter. Dankzij de grote ramen is het een lichte omgeving, ideaal om fietsen te presenteren. De modellen van Hercules en Wanderer staan ruim gepresenteerd waardoor de collecties goed te bekijken zijn.

De kantoren en showroom van Hercules zijn in 2018 gebouwd en hebben een indrukwekkende uitstraling. Naast de showroom is een testbaan gemaakt waar dealers de Hercules en Wanderer modellen kunnen uitproberen.     

Op de testbaan kunnen de modellen uitgeprobeerd worden.
Op de testbaan kunnen de modellen uitgeprobeerd worden.

Nieuwe collectie

De Hercules-collectie voor 2023 bestaat deels uit nieuwe modellen en deels uit modellen die doorlopen vanuit de collectie 2022. De sportieve modellen zijn uitgevoerd met krachtige Bosch Performance CX, Brose, Panasonic en Shimano-systemen. Er wordt gebruik gemaakt van een riemaandrijving in combinatie met Shimano N5 en Enviolo of van een Shimano-derailleur schakeling.

De citymodellen van Hercules zijn voorzien van Bosch Active Line/Active line Plus en Bafang-achterwielmotor bij de nieuwe Urban style modellen.                                                                    

E-vouwfietsen

Voor 2023 zijn er meerdere e-vouwfietsen en compact modellen in het programma opgenomen, evenals cargo-modellen. De overzichtelijke Wanderer-collectie staat ook gepresenteerd in de Duitse showroom. Deze collectie is uitsluitend in de kleur glanszwart beschikbaar, voorzien van Bosch Performance CX/Cruise motoren. Ook in de Wanderer-collectie opgenomen is een e-vouwfiets en compacte e-bike in 20 en 24 inch.

Naast de e-bike collectie staan in de showroom van Hercules ook de Hercules-modellen zonder elektrische ondersteuning; trekking modellen, stadsfietsen, jeugdmtb’s en vouwfietsen.

Geen dealer-show

Dealers van Hercules en Wanderer maar ook geïnteresseerde ondernemers kunnen op afspraak met de vertegenwoordiger een bezoek plannen aan de showroom. Afgelopen jaren hebben al vele dealers uit Nederland en België de showroom bezocht.

Ook dit jaar is er voor gekozen geen dealer-show in Nederland en België te organiseren. Daarom biedt Hercules de individuele mogelijkheid om de collectie 2023 in Emstek te bewonderen. Voor de dealers die de mogelijkheid niet hebben om naar Emstek te reizen (100 km vanaf Emmen) is er de mogelijkheid om een deel van de collecties te zien tijdens Velofollies in Kortrijk op 20 t/m 22 januari 2023.

Dit artikel is gesponsord door Hercules Bikes.