5 redenen waarom je Velovak 2022 niet mag (en wilt) missen

5 redenen waarom je Velovak 2022 niet mag (en wilt) missen
Op Velovak nemen de deelnemers de tijd voor je, in tegenstelling tot de drukke consumentenbeurzen.

Op zondag 18, maandag 19 en dinsdag 20 september worden de deuren van Evenementenhal Gorinchem geopend voor tweewielervakbeurs Velovak. Het belooft een bruisende editie te worden waarin veel te beleven is en veel nieuwe tweewielers te ontdekken zijn. Daarnaast kun je op verschillende plaatsen extra kennis en inspiratie op doen voor jouw succes in 2023. Vijf redenen om te gaan.

1. Een divers aanbod in unieke merken

Op de tweewielervakbeurs Velovak ontmoet je verschillende leveranciers met mooie en innovatieve merken die geen toeleveringsproblemen hebben en die je kunnen helpen door een heel goed alternatief aan jouw klanten aan te kunnen bieden. Zodat de klant niet te lang hoeft te wachten en alle voordelen van jouw winkel en/of service al kunt ervaren! Het aanbod op de beurs varieert van fietsen, sportieve fietsen, scooters, cargo en steps tot onderdelen, accessoires, winkel en werkplaats en diensten en systemen.

2. Tijd voor een goed gesprek

Op Velovak nemen de deelnemers de tijd voor je en raken ze graag met jou in gesprek over hoe de zaken gaan. Dit in tegenstelling tot de grootschaligere consumentenbeurzen waar het regelmatig erg druk is op de stand. Natuurlijk ondersteunen de exposanten je ook graag door een mogelijke oplossing te bieden voor jouw uitdagingen van vandaag.

Velovak belooft een bruisende editie te worden waarin veel te beleven is en veel nieuwe tweewielers te ontdekken zijn.
Velovak belooft een bruisende editie te worden waarin veel te beleven is en veel nieuwe tweewielers te ontdekken zijn.

3. Technische kennis

Een andere reden waarom je de aankomende editie echt niet wilt missen, zijn de verschillende technische workshops die worden georganiseerd in De Werkplaats. Van een dealertraining over het ontluchten van de remmen, training e-scooter accu technologie of de belangrijkste punten van BESST tot de montage en afstelling van de Campagnolo 1x13-speed gravel groepset. Zo maak je van jouw werkplaats een geoliede machine in 2023.

4. Inspiratiesessies voor ondernemer en sportspecialist

Tijdens de aankomende editie kunnen zowel de ondernemer als sportspecialist inspiratie en kennis opdoen. In Sport Café de Demarrage worden verschillende korte inspiratiesessies gegeven in een kleine groep met thema’s als bikefitting, voeding, training en hoe creëer je meerwaarde voor jouw winkel door micro en macro adventures. In de Velovak Academy kan de ondernemer inspiratie opdoen over onder andere:

  • Jouw onderneming onderscheiden door Roel Peerenboom van Peerenboom Fietsen.
  • Het van levensbelang om met je winkelinrichting mee te bewegen met de tijd door Kees Jansma van Presto Company
  • Lithiumbatterijen – niet zo onschuldig als ze lijken door Asecos en Denios
  • Het fietsplan door Max Mooij
  • Hoe vind ik personeel door Tim de Vries van Tweewielervacatures.nl

5. Tweewielerwinkel van het Jaar-uitreiking

Voor het eerst vindt de uitreiking van de feestelijke awardshow van vakblad Tweewieler plaats tijdens Velovak op de beursvloer. Je kunt dan ook voor het eerst de uitreiking live meemaken en horen hoe andere ondernemers in de branche bepaalde keuzes maken. Lees hier meer over de 5 finalisten.

Gratis entree

Mis de tweewielervakbeurs niet en registreer je hier met code 2022 voor een bezoek aan Velovak met gratis entree en verzorgde drankjes.

Dit artikel is gesponsord door Easyfairs