Dit zijn de 5 finalisten van de winkelverkiezing

Dit zijn de 5 finalisten van de winkelverkiezing

Uit de twintig genomineerde bedrijven zijn door de vakjury vijf finalisten geselecteerd die de eindstrijd met elkaar aangaan. Het was volgens juryvoorzitter Ferry Smith allesbehalve een gemakkelijke keuze. "Het niveau is dit jaar uitzonderlijk hoog. De finale wordt absoluut vuurwerk!"

Hoofdbrekens, dat kostte de vakjury de selectie van de vijf winkels die doorgaan naar de finale van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar 2022. De twintig genomineerde bedrijven waren flink aan elkaar gewaagd, het niveau was hoog. Na lang wikken en veel wegen kwam de jury uiteindelijk op de volgende vijf winkels die met elkaar de eindstrijd aangaan (in alfabetische volgorde):

De 5 finalisten: klik op de naam van de winkel om de finalist en de ondernemer erachter te leren kennen

Van klein tot groot

De vijf finalisten zijn allen totaal verschillend; van een kleine stadswinkel tot een immens grote winkel, van éénpitters tot bedrijven met tientallen medewerkers. Dat bevestigt ook de kracht van de verkiezing van de Tweewielerwinkel van het Jaar; het gaat niet om de grootste of de mooiste winkel, het gaat om modern ondernemerschap. De jury beoordeelt de finalisten onder andere op gastvrijheid, presentatie, productkennis, vakmanschap, bedrijfsvoering, duurzaamheid en (online) marketing. Onderdeel van de finaleronde is ook een bedrijfsbezoek van de vakjury.

Maandag 19 september: finale op Vélovak

Wie er uiteindelijk met de hoofdprijs, de titel Tweewielerwinkel van het Jaar 2022, vandoor gaat wordt bekendgemaakt tijdens de grote finale die op maandagmiddag 19 september aanstaande vanaf 15.00 uur wordt gehouden op de beursvloer van Vélovak. Daar kun jij als bezoeker aan de vakbeurs natuurlijk ook bij zijn!


Hoofdpartner:

Partners:

Harrie Hoitink

Harrie Hoitink

Hoofdredacteur Tweewieler