Suzanne Schulting is het nieuwe gezicht van Tenways

Suzanne Schulting is het nieuwe gezicht van Tenways

Het in 2021 opgerichte e-bike merk Tenways kondigt een samenwerking aan met Suzanne Schulting. De Nederlandse shorttracker, Olympisch kampioen en meervoudig wereld- en EK-titel winnaar zal de komende twee jaar het gezicht van het merk zijn.

Tenways wil meer dan een e-bike en meer dan een naam uitstralen. Het merk wil zichzelf tonen als een lifestyle en een concept dat voor meerdere manieren van leven en bewegen staat. Ze willen een gezonde, groene en plezierige manier van leven promoten en vonden in Schulting de perfecte match.

Imposante carrière

Suzanne is de eerste vrouw die ooit vier shorttrack-medailles heeft gewonnen op één Olympische Spelen. Ze pakte brons op de finale van de 1500 meter, gouden medailles op de 1000 meter en de 3000 meter voor dames en zilver op de 500 meter op de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking. Ze vertegenwoordigt Nederland internationaal en heeft grote medailles gewonnen op alle afstanden en in zowel individuele als estafette wedstrijden.

Urban leven

Als erkenning voor haar prestaties is ze eerder al uitgeroepen tot Nederlandse Sportvrouw van het jaar en benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Ze is ambitieus en onstuitbaar en heeft enorm veel bereikt op jonge leeftijd. Haar inzet en wilskracht belichamen het ideaal van sportieve waarden. Daarnaast is Suzanne authentiek en nuchter. Als ze niet traint, speelt ze piano, gaat ze koffie drinken of uit eten met vrienden, precies het urban leven wat Tenways als merk ook probeert uit te stralen.

Lees meer over