Cortina zet in op zakelijk leasen in België

Cortina zet in op zakelijk leasen in België

Kruitbosch is met Cortina in België gestart met een zakelijke fiet­sleaseregeling in samenwerking met Friesland Lease. Werkgevers en werknemers kunnen daarvoor terecht bij een van de Cortina Lease dealers in België.

Met de fietsleaseregeling kunnen werknemers via hun werkgever een elektrische fiets van Cortina leasen. Met Cortina Zakelijke Lease kan men voor een vast bedrag per maand zorgeloos fietsen, inclusief onderhoud en verzekering.

Fiscaal leasen heel aantrekkelijk in België

In België is zakelijk leasen fiscaal heel aantrekkelijk waardoor veel bedrijven hier enthousiast over zijn. “En dat is voor zowel werkgever als werknemer voordelig, want werknemers die vaker de fiets nemen, zijn minder afwezig”, zo geeft Jan van Beek, Sales Manager België van Kruitbosch aan.


Fiets van de zaak in België vrijgesteld van belasting


Cortina richt zich op ‘commuter’ doelgroep

Bij Cortina Zakelijke Lease zijn onderhoudsbeurten, verzekeringen en garanties inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. Hierdoor komen zowel werkgever als werknemer niet voor vervelende financiële verrassingen te staan. Cortina zet de komende jaren sterk in op de ‘commuter’ doelgroep om het aanbod elektrisch fietsen nog beter af te stemmen op de wensen van deze forenzen.

Geen margeverlies

Het grootste voordeel voor de dealer om te kiezen voor Cortina is dat ze geen margeverlies lijden. Ze kunnen daarnaast ook zelf hun werkplaats uurtarief bepalen bij aanmelding. Op deze manier kunnen de dealers meer focus leggen op het verkopen en onderhouden van e-bikes. Jan van Beek: “Met deze mooie stap willen we onze propositie en dienstverlening voor onze dealers in België verder uitbreiden. Fietsmobiliteit is de toekomst en daar zetten we graag samen op in.”

Keuze voor Friesland Lease

Cortina koos opnieuw voor een samenwerking met Friesland Lease. René De Groot, Product Owner Mobility Solutions bij Kruitbosch, waar het merk Cortina onderdeel van is:“ Voor de Nederlandse markt werken we reeds enige tijd samen met Friesland Lease en die samenwerking bevalt ons. Friesland Lease is een onafhankelijke partij en ook onze dealers zijn tevreden, vandaar onze keuze om dit ook met hen op te zetten voor België.”