Team Jumbo-Visma en Swapfiets bundelen krachten

Team Jumbo-Visma en Swapfiets bundelen krachten

Swapfiets en Team Jumbo-Visma gaan een samenwerking van drie jaar aan. Het doel van de samenwerking is om zoveel mogelijk mensen aan het fietsen te krijgen, of dit nu vanuit sportief oogpunt of dagelijks gebruik is.

Als onderdeel van de samenwerking ondersteunt Swapfiets de Team Jumbo-Visma Academy bij hun breedtesportactiviteiten met Swapfiets racefietsen, waarmee jongeren hun carrière in de wielersport kunnen starten. Bovendien kunnen atleten van Team Jumbo-Visma en alle medewerkers gebruik maken van de Swapfiets-fietsen.


Meer artikelen over Swapfiets:


Delen dezelfde passie voor fietsen

“Team Jumbo-Visma en Swapfiets hebben elkaar gevonden door dezelfde passie voor fietsen en de visie dat de fiets het beste vervoermiddel is in steden bij het streven naar duurzamer, milieuvriendelijker en flexibel vervoer voor iedereen”, zegt Richard Burger, mede-oprichter van Swapfiets. Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma, vult aan: “We zijn allebei van mening dat hoe meer mensen fietsen, hoe beter het is voor de gezondheid van iedereen en de steden waarin we leven.”

Lees meer over