nieuws

Swapfiets komt met zakelijk fietsabonnement

Ondernemen 814

Swapfiets start met Swapfiets for Business, een zakelijk fietsabonnement dat werkgevers en medewerkers volledig ontzorgd. Het bedrijf richt zich hiermee op multinationals en grotere lokale bedrijven.

Swapfiets komt met zakelijk fietsabonnement

Met Swapfiets for Business – ook herkenbaar aan de blauwe voorband – hebben medewerkers altijd een werkende fiets voor een vast bedrag per maand. Het zakelijke fietsabonnement kent net als de particuliere Swapfiets geen aanschafkosten, geen borg en is flexibel opzegbaar, ook wanneer er medewerkers bijkomen of weggaan. Zijn er problemen, dan worden die bij het bedrijf, de medewerker thuis of in één van de Swapfiets winkels binnen een dag opgelost door Swapfiets.

Van lease-auto naar abonnementsfiets

Met het zakelijke fietsabonnement voorziet Swapfiets in een toenemende vraag van werkgevers en medewerkers. Fietsen wordt zakelijk steeds populairder voor een hele grote groep mensen. Zeker in grote steden, waar inwoners en reizigers te maken hebben met parkeerproblemen, files en vervuilde steden door CO2-uitstoot. Ook de vitaliteit van medewerkers is een belangrijke reden om de fiets aan te bieden in de mobiliteitsmix.

Het artikel gaat verder na het kader.

 

Swapfiets voor 90 eurocent per maand

Vanaf 1 januari 2020 zal het aantal zakelijke fietsers naar alle waarschijnlijk alleen maar toenemen, aangezien de bijtelling op een zakelijke leasefiets 7 procent wordt. Werknemers fietsen met die regeling voor ongeveer 90 eurocent per maand op een Swapfiets Original, voor € 1,10 per maand op een Swapfiets Deluxe en voor € 7,00 per maand op de nieuwe elektrische Swapfiets Power 7.

Werknemers-, bedrijfs- en hotelfiets

Swapfiets for Business kent drie verschillende mogelijkheden: de werknemersfiets, de bedrijfsfiets en de hotelfiets. Met de werknemersfiets bieden werkgevers een eigen Swapfiets voor elke medewerker binnen het bedrijf aan. Voor bedrijven of organisaties die hun werknemers te allen tijde de mogelijkheid willen bieden om met een Swapfiets op pad te gaan, is er de bedrijfsfiets. Hiermee beschikt een werkgever over een aantal Swapfietsen die gedeeld kunnen worden door medewerkers. Tot slot is er de hotelfiets. Hotels kunnen hiermee zonder zorgen fietsen doorverhuren aan hun gasten.
Swapfiets for Business doet zaken in de steden waar Swapfiets al te vinden is.


Slechts 90 cent per maand voor een Swapfiets, zo zit dat:

 

Reageer op dit artikel