Nieuwe bakfiets Babboe Go met deurtje

Het nieuwste model van Babboe is handig voor mensen met kinderen én honden. De Babboe Go is gebaseerd op de Babboe Curve, maar heeft als extra een handige deur aan de voorkant van de bak.
Delen:

Door het deurtje aan de voorkant is de instap voor een hond erg gemakkelijk. Ook voor kinderen is het leuk en handig om het deurtje te gebruiken bij de instap. De bakfiets is geschikt voor het vervoeren van 1 of 2 kinderen en een hond (of 2 kleine honden).

Met handige accessoires als regentent en afdekhoes

Voor de Babboe Go zijn er diverse accessoires beschikbaar. Denk aan een regentent, verschillende kinderzitjes, kussens voor het bankje en een afdekhoes voor de bak. Ook is er een hondenkussen en antislip-mat verkrijgbaar.


Deze artikelen over de bakfiets vind je vast ook interessant:


Huisje op wielen ontwikkeld

“Geïnspireerd door de vragen van onze klanten hebben we de Babboe Go ontwikkeld. Er kwamen geregeld vragen binnen over mogelijkheden voor een deurtje in onze bakfietsen. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Kinderen vinden het geweldig om zelf in en uit de bak te kunnen stappen. De bak voelt als een soort huisje op wielen”, aldus Chiem de Winter, Algemeen Directeur Babboe.

Drie uitvoeringen van de Babboe Go

De Babboe Go is beschikbaar in drie uitvoeringen: Babboe Go (zonder elektrische ondersteuning), Babboe Go-E (met GWA achterwielaandrijving) en Babboe Go Mountain (met Yamaha middenmotor).