nieuws

Chiem de Winter nieuwe Managing Director Babboe B.V.

Ondernemen 1850

Per 1 juli 2019 wordt Chiem de Winter, huidig Manager Director Juncker Bike Parts, benoemd tot Managing Director Babboe B.V. (onderdeel van Velosophy Holding). Jurgen Kruitbosch wordt de opvolger van Chiem de Winter.

Chiem de Winter nieuwe Managing Director Babboe B.V.

Het benoemen van Chiem de Winter tot Managing Director van Babboe B.V. creeërt ruimte voor Epco Vlugt om zich te concentreren op nieuwe initiatieven binnen Velosophy Holding. Chiem de Winter is 13 jaar werkzaam voor Juncker Bike Parts waarin de laatste 7 jaar als eindverantwoordelijke binnen de organisatie. Deze jaren stonden onder andere in het teken van uitbreiding van het assortiment in fietsonderdelen en accessoires, het inspelen op de vele innovaties, het aanbieden van nieuwe diensten in de markt en het vergroten van het succes van het eigen huismerk XLC.

Ontwikkelingen Juncker vormgegeven

Chiem de Winter: “ik heb altijd met heel veel plezier en inzet gewerkt voor Juncker Bike Parts. Ik heb leiding mogen geven aan een prachtig bedrijf dat vele ontwikkelingen heeft doorgemaakt. Accell biedt mij nu een nieuwe kans om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met deze nieuwe uitdaging en samen met het team van Babboe B.V. mijn bijdrage te leveren op het gebied van cargo-mobility.”

Jurgen Kruitbosch managing Director Juncker Bike Parts

Per 1 juni 2019 wordt Jurgen Kruitbosch benoemd als Managing Director bij Juncker Bike Parts. Hij rapporteert in deze functie aan Christoph Mannel, Managing Director Accell Bike Parts. Jurgen wordt de opvolger van Chiem de Winter. De standplaats van Jurgen wordt Apeldoorn, waar hij verantwoordelijk wordt voor de afdelingen verkoop, marketing en inkoop. Jurgen beschikt over een uitgebreide ervaring in de wereld van fietsonderdelen. Hij is vele jaren onderdeel geweest van het opzetten en managen van de in Nederland gevestigde dochteronderneming Hermann Hartje KG.

Reageer op dit artikel