Multicycle tijdelijk actief vanuit 's-Heerenberg

Het pand van Multicycle in Ulft is na de brand op 1 januari 2021 nog niet vrijgegeven. Het onderzoek naar de oorzaak door brandweer en verzekering loopt nog. Om dealers toch te kunnen bedienen, is nu de toevlucht gezocht tot een tijdelijke locatie in het nabij gelegen 's-Heerenberg.
Delen:

“We konden dinsdag 5 januari gelukkig een ander pand met magazijn en werkplaats betrekken”, verklaart Christel Spruitenburg, salesmanager bij Multicycle. “Dit pand in ‘s-Heerenberg biedt ons alle faciliteiten om direct aan de slag te gaan.”

Magazijnen en serviceafdeling worden ingericht

Doordat wegens corona veel medewerkers van het bedrijf al thuis werkten, heeft het bedrijf nog gewoon de beschikking over haar computers. Spruitenburg: “Het team begint morgen al om het magazijn en de serviceafdeling weer in te richten in de tijdelijke huisvesting. Vandaag hebben we de leveringen en lopende zaken al in kaart gebracht en heeft ons salesteam al contact opgenomen met alle dealers. We hebben hen ons plan van aanpak geschetst gedurende deze tijdelijke situatie. Denk dan aan de fietsen die we hadden staan voor service en de leveringen die op stapel staan.”

Meeste voorraad staat nog in Polen

Geluk bij een ongeluk is dat Multicyle de meeste voorraad in Polen heeft staan. “We gaan de productieplanning voor de fietsen die nog gebouwd moeten worden bekijken en waar mogelijk aanpassen. Op dit moment zijn we vooral ons team dankbaar, dankzij hun tomeloze inzet zullen we weer snel volledig operationeel zijn.”


Dit artikel vind je vast ook interessant: