Inschrijving Fiets Awards 2021 geopend

Inschrijving Fiets Awards 2021 geopend
De winnaars van de verschillende Fietsawards van 2021.

Wie heeft de beste fiets van Nederland? En wie heeft de meest innovatieve toepassing? Wie gaan er met de felbegeerde Fiets Awards 2021 naar huis? Op 10 maart 2021 aanstaande worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een uniek online event. De inschrijving voor deelname is geopend.

De Fiets Awards bestaan uit meerdere verkiezingen. Allereerst is daar de Fietsverkiezing en daarnaast de Fiets Innovatie Awards.

Fietsverkiezing voor de 34e keer gehouden

De Fietsverkiezing is opgedeeld in een aantal categorieën: de Fiets van het Jaar, de E-bike van het Jaar, de Speed E-bike van het Jaar, de Racefiets van het Jaar en MTB van het Jaar. De Fietsverkiezing wordt in 2021 al voor de 34ste keer georganiseerd en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse fietsbranche. De genomineerde fietsen en winnaars zijn het toonbeeld voor innovatie, kwaliteit en een eigentijdse unieke uitstraling. Belangrijke eigenschappen waar de kritische fietser steeds meer op let.

Fietsverkiezing: aanmelden tot 15 januari 2021

Producenten van fietsen, e-bikes, speed pedelecs, racefietsen en MTB's kunnen hun inzendingen uiterlijk tot 15 januari 2021 aanmelden via het digitale aanmeldformulier op de website van de Fiets Awards.

Fiets Innovatie Awards

De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen.

Innovatie-award: aanmelden tot 2 februari 2021

Bedrijven die voor de innovatieprijs gaan, kunnen innovaties op het gebied van onderdelen, accessoires, kleding, voeding of andere fietsgerelateerde producten tot 2 februari 2021 aanmelden via het digitale aanmeldformulier op de website van de Fiets Awards.

Veel exposure voor genomineerden en winnaars

De winnaars én genomineerden van de Fiets van het Jaar verkiezingen kunnen ook dit jaar rekenen op veel publiciteit. Zij kunnen gebruikmaken van een Nederlands en Engelstalig logo van de Fiets Awards voor eigen marketingdoeleinden en worden vermeld in de media-uitingen van de RAI Vereniging. Nieuw dit jaar is een unieke samenwerking met New Skool Media.


Deze artikelen vind je vast ook interessant: