Video: Leidinggeven in crisistijd

Video: Leidinggeven in crisistijd

OOMT, Bovag en sociale partners hebben een pakket tijdelijke regelingen ontwikkeld om ondernemers en werknemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. In een serie van vijf video's lichten we regelingen toe. Aflevering één staat nu online: 'Leidinggeven in crisistijd'.

In de eerste aflevering van de videoserie beantwoordt OOMT-coach Judith Vogelaar vragen over leidinggeven in crisistijd. En geeft ze tips hoe jij samen met je team succesvol door de crisis komt. Aan bod komen vragen als:

  • wat is jouw rol als leidinggevende?
  • Wat als een medewerker thuis blijft?
  • Hoe kan OOMT je gericht ondersteunen?
  • en nog tal van actuele vraagstukken die jouw bedrijf raken.

BEKIJK HIERONDER DE VIDEO:

De komende vijf weken vind je elke donderdag een nieuwe video op Tweewieler.nl. Volgende week is het onderwerp: ‘Veilig werken, hoe doe je dat?’. We zoomen dan in op de ‘anderhalvemeter-maatschappij’ en hoe je dat praktische kunt toepassen in je tweewielerbedrijf.

Bekijk ook onze webinars

Naast de video’s informeren OOMT en Tweewieler je ook via webinars over vraagstukken die ondernemers en hun medewerkers in deze crisistijd raken. Het eerste gratis webinar ‘Samen gezond uit de crisis’ vond 16 april plaats. Gemist? Geen nood, via deze link kun je het webinar terugkijken.

Het volgende webinar staat gepland voor maandag 11 mei aanstaande. Dan gaan we in op het onderwerp ‘Coaching op afstand’. Zet hem in je agenda en meld je nu alvast aan via deze aanmeldlink.