De scholen gaan weer beginnen: let goed op fietsbeveiliging

Daar hoort uiteraard ook een goed werkende fiets bij. Ouders vinden het belangrijk dat de (nieuwe) fiets goed op slot staat en dat hun kinderen veilig aan het verkeer deelnemen. Met de campagne 'Fiets jij naar school? Leg 'm aan de ketting en fiets verlicht', brengen wij fietsbeveiliging onder de aandacht.
Delen:

Gebruik een tweede slot

Bij scholen staan veel fietsen bij elkaar geparkeerd. Dit is de ideale plek voor fietsendieven om toe te slaan. Meestal wordt een fiets op slot gezet met het ringslot, dat standaard op de fiets gemonteerd is. Het belang van een tweede slot wordt nogal eens onderschat. Het openbreken van twee sloten met aparte cilinders kost veel tijd en hierdoor zullen fietsendieven deze fietsen laten staan. Daarnaast is het ook belangrijk om de fiets aan een paal of hek vast te zetten en dat kan perfect met een tweede slot.

Newton-ketting

De Newton is een lichte ketting die perfect als tweede slot gebruikt kan worden. Hij heeft een lengte van 85 centimeter en heeft een automatische click-in-functie, waardoor je de sleutel niet meer hoeft om te draaien bij het sluiten. Verder heeft de ketting een sterke polyester hoes die ervoor zorgt dat er geen krassen op de fiets komen.

Fietslicht-Axa-fietsbeveiligingNiteline-verlichtingsset

Zichtbaarheid en goed zicht in het verkeer zijn van wezenlijk belang voor de veiligheid van een fietser. Met de AXA Niteline-verlichtingsset ben je voor iedereen goed zichtbaar in het donker. Er zijn drie sets die op batterijen werken en twee sets die USB-oplaadbaar zijn. Dankzij de flexibele rubberen bevestigingsbandjes passen ze op elke fiets.

Axa-fietsslot-fietsbeveiligingGratis promotiemateriaal

We helpen u graag met de ondersteuning van de back-2-schoolactie. Bovenstaande producten zijn hiervoor ideaal. Wij hebben campagnebeeld klaarstaan in formaten die onder andere geschikt zijn voor Facebook en Instagram. Daarnaast kunt u ook de productvideo’s van de AXA Niteline en Newton 85, productafbeeldingen en nog veel meer op onze actiepagina downloaden. Hiermee heeft u diverse middelen om de back-2-schoolcampagne goed onder de aandacht te kunnen brengen op uw eigen website en social media.

Dit artikel is gesponsord door Axa

Dit vind je misschien ook interessant