Niet lopen? Leg ‘m aan de ketting

De fiets wordt steeds meer voor woon-werk-verkeer gebruikt, hierdoor worden er voortdurend (elektronische) fietsen met een hogere aanschafprijs verkocht. Deze dure fietsen worden op een diefstal gevoelige plaats gestald en mensen realiseren zich niet dat ze een aanzienlijk bedrag op straat zetten.
Delen:

De meeste mensen zetten hun fiets op slot met het ringslot dat standaard op de fiets gemonteerd is. Het belang van een tweede slot wordt nogal eens onderschat. Maar het open breken van twee sloten met aparte cilinders kost veel tijd en hierdoor zullen fietsendieven deze fietsen laten staan.

Daarnaast is het ook belangrijk om de fiets aan een paal of hek vast te zetten en dat kan perfect met een tweede slot.

Actie: tweede slot

De laatste drie jaar is AXA een campagne gestart om de fietsbezitter het belang van een tweede slot te laten inzien. Deze campagnes zijn zeer succesvol geweest. Ook dit voorjaar gaat het bedrijf weer van start met de tweede slot campagne. Ze hebben een zeer scherp aanbod voor de AXA Cherto. De Cherto is een hoogwaardige ketting die speciaal ontwikkeld is voor als je je fiets langdurig parkeert.

De ketting heeft Safety level 14 en een ART 2 sterren keurmerk. Met een lengte van 95 cm is hij uitermate geschikt om je fiets aan de vaste wereld te bevestigen en dus is ideaal om als tweede slot te gebruiken!

In-store promotiemateriaal

Om deze actie goed op de winkelvloer te kunnen communiceren heeft de slotenfabrikant een gratis promotiekit samengesteld. Hierin zit een schapkaart die eenvoudig aan de haak gehangen kan worden bij de AXA Cherto en twee raamstickers. Deze kit is aan te vragen bij de landelijke groothandels.

Online verkoop ondersteuning

Om ook de online verkoop van een tweede slot te ondersteunen heeft AXA het campagnebeeld in diverse formaten klaar staan voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram.
Om het makkelijk te maken heeft het bedrijf ook teksten over de tweede slot campagne gemaakt die u op uw eigen kanalen en voor nieuwsbrieven kan gebruiken. Deze zijn eenvoudig te downloaden op de website.

Dus help om fietsendiefstal tegen te gaan en promoot het gebruik van een tweede slot.

Dit artikel is gesponsord door AXA.

Dit vind je misschien ook interessant